Ανακαλύψαμε ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα των Καραμερο-Χαριτάτων !

Ιδιαίτερος λόγος γίνεται τους τελευταίους μήνες στις τηλεοπτικές στήλες των εφημερίδων, των περιοδικών, των site και των εκπομπών, για το ποιο μπορεί να είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα τόσο του Γιώργου Καραμέρου, όσο και του Σπύρου Χαριτάτου.

Βλέπετε, μετά το άδοξο τέλος του “10 με 1 μαζί”, τα μέχρι πρότεινος αγόρια του ΑΝΤ1, έμειναν τηλεοπτικά ελεύθερα και ωραία, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να αναζητούν το ποιο θα ήταν για εκείνους το καλύτερο δυνατό βήμα στα από εδώ και πέρα σχέδιά τους.

Και μπορεί ακόμα να μην έχει σκάσει η τηλεοπτική βόμβα για το που θα μπορούσαμε να δούμε αυτή την τηλεοπτική χρονιά τόσο τον Γιώργο, όσο και τον Σπύρο, όμως, κατάφερα να ανακαλύψω τις… λοιπές επαγγελματικές των δύο παρουσιαστών, οι οποίες είναι εξωκαναλικές.

Ετσι, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, αποφάσισαν να δοκιμάσουν να μεταφέρουν το δημοσιογραφικό τους ταμπεραμέντο σε μαθητευόμενους δημοσιογράφους. Με άλλα λόγια; Εκλεισαν συμφωνία να διδάσκουν δημοσιογραφία, σε γνωστή ιδιωτική σχολή.

Με την συγκεκριμένη δε σχολή, μεταξύ άλλων φέτος θα συνεργαστούν και ο Γιώργος Αυτιάς και η Ντόρα Κουτροκόη και πολλοί ακόμα συνάδελφοι !

Read More

And More