Ανακαλύψαμε το… ανατριχιαστικό παρελθόν της Παναγιώταινας! Στα ύψη και πάλι η τηλεθέαση της σειράς…

Δευτέρα βράδυ χθες και εννοείται πως είχε “Παρτάλι” όπως επίσης εννοείται πως όλοι οι φαν της σειράς δεν έχασαν ούτε το χθεσινό επεισόδιο! Για ακόμα μία εβδομάδα ,λοιπόν, οι… σκοτεινές αποκαλύψεις συνεχίστηκαν σε αυτό το περίεργο, πολύ περίεργο χωριό του Λευτέρη Παπαπέτρου!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ,δηλαδή, ο “Κωνσταντίνος” έχει πάρει πλέον για τα καλά φόρα και μετά την παρότρυνση που είχε και από τον… παραλίγο “γεωπόνο” του χωριού τον “Θανάση”, ο οποίος δεν είναι ως γνωστόν “γεωπόνος” αλλά ντετέκτιβ, έχει βαλθεί να βγάλει όλα για όλα τα μυστικά του χωριού στην φόρα.

Αυτή την Δευτέρα ,λοιπόν, σειρά είχε η “Παναγιώταινα”! Ναι, η “Παναγιώταινα” που εδώ και καιρό τον έχει βάλει στο μάτι ο “Κωνσταντίνος” τελικά δεν την γλίτωσε και το ανατριχιαστικό μυστικό της ήρθε στο φως. Ο Αθηναίος εννοείται πως πήγε από το σπίτι της – όπως την είχε άλλωστε προειδοποιήσει – , για να μάθει όλη την αλήθεια για το που είναι όλο αυτό τον καιρό ο… “κυρ-Παναγιώτης”!

Εκείνη του αποκάλυψε πως ο σύζυγός της την είχε εγκαταλείψει με μία Ρωσίδα, κάτι που η ίδια δεν έχει πει ποτέ στο χωριό, γιατί τέτοια ντροπή πως θα την άντεχε…

Φυσικά η αλήθεια δεν ήταν αυτή! Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα μετά από μία μικρή έρευνα ο “Κωνσταντίνος” ανακάλυψε πως ο “κυρ-Παναγιώτης” δεν έχει πάει πουθενά. Βρίσκεται απλώς μέσα στον καταψύκτη της “Παναγιώταινας” μαζί με τον… “Μπάρμπα-Στάθη”, έχοντας εδώ και καιρό φύγει για το… αιώνιο ταξίδι !!!!!!

Με ΄κείνα και με τούτα απ ΄ότι ίσως φαντάζεστε ,ήδη, η τηλεθέαση της σειράς για ακόμα μία φορά εκτοξεύθηκε στο 48,9% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά από από 15-44 ετών άγγιξε ακόμα και το 53,2%!

Read More

And More