Ανακοινώθηκε κι επισήμως το… αδελφάκι του ΣΚΑΙ. Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο κανάλι…

Πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΣΚΑΙ, του προγράμματος της τρέχουσας σεζόν 2016-2017, ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους από τον πρόεδρο του καναλιού του Φαλήρου η σύσταση ενός ολοκαίνουργιου καναλιού. Και το όνομα αυτού; “ΣΚΑΙ 24”!

Οπως γράψαμε, πρόκειται για ένα καθαρόαιμο, ενημερωτικό κανάλι το οποίο θα βρίσκεται στον αέρα με non-stop ενημέρωση. Ενα κανάλι στο οποίο θα φιλοξενηθούν και πολλά προγράμματα που εκπέμπουν ήδη στον ΣΚΑΙ, ενώ αυτή την στιγμή δημιουργούνται και νέες τηλεοπτικές εκπομπές που θα έρθουν για να συμπληρώσουν το υπόλοιπο πρόγραμμα και για να αποτελέσουν ουσιαστικά την εικόνα αυτού του νέου καναλιού.

Πριν από λίγη ώρα ο ΣΚΑΙ έστειλε και την επίσημη ανακοίνωσή του για την δημιουργία του “ΣΚΑΙ 24”.

“…To 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι του ΣΚΑΪ έρχεται από τις αρχές του νέου έτους.
Ο ΣΚΑΪ δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ενημέρωση με τη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού καναλιού που θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο. Το πρόγραμμα του νέου σταθμού θα περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες επιτυχημένες ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά και νέες.
Όλες οι ζώνες του νέου καναλιού θα εκπέμπουν στο ρυθμό της ενημέρωσης. Το νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι θα εκπέμπει μέσα από δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες…”

Read More

And More