Ανανεωμένη μεν, “παγωμένη” δε η Ρούλα στον Alpha !

Ιδιαίτερος ντόρος έχει γίνει στα Media με την ανανέωση της συνεργασίας της Ρούλας Κορομηλά με τον Alpha. Ως γνωστόν, η παρουσιάστρια ανανέωσε τον περασμένο μήνα το συμβόλαιο συνεργασίας της με το κανάλι για ακόμα έναν χρόνο και μάλιστα η ανανέωση αυτή είχε να κάνει αυστηρά και μόνο με το διοικητικό της πόστο και τα διοικητικά της καθήκοντα, πράγμα που σημαίνει πως το κανάλι δεν έσπευσε να της ανανεώσει και το συμβόλαιο που έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά της καθήκοντα, με τα καθήκοντα εκείνα της παρουσιάστριας.

Τι ,όμως, κι αν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της το οποίο έχει να κάνει με το πόστο της στην θέση της συμβούλου ψχαγωγικού προγράμματος; Εξακολουθεί να μην έχει ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας στα χέρια της. Οπως μας λένε καλά πληροφορημένες πηγές του σταθμού, η Ρούλα έχει πολλές ιδέες ψυχαγωγικού χαρακτήρα και πολλά ψυχαγωγικά πρότζεκτ στα υπόψιν ,όμως, κανείς για την ώρα δεν έχει ασχοληθεί μ ΄αυτά !

Και κανείς για την ώρα δεν έχει ασχοληθεί μ΄ αυτά, γιατί κανείς δεν γνωρίζει το τι ακριβώς συμβαίνει ,όχι μέσα στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς, αλλά μέσα στο μυαλό του νέου προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά ! Και αυτό γιατί; Γιατί μπορεί να έχει ακουστεί ευρέως πως ο ισχυρός άνδρας του Alpha θέλει να μεταμορφώσει το κανάλι της Κάντζας σε έναν τηλεοπτικό σταθμό έντονου ενημερωτικού και ειδησεογραφικού χαρακτήρα, αφήνωντας σε δεύτερη τηλεοπτική μοίρα την ψυχαγωγία, όμως, ούτε κι αυτό είναι κάτι σίγουρο.

Ετσι, μέχρι στιγμής, οι αποφάσεις του προέδρου και της διοίκησης του καναλιού, θυμίζουν αποφάσεις του στυλ… τρυκιμία εν ΄κρανίω, μιας και από την μία μέρα στην άλλη ξεφυτρώνουν τηλεοπτικές εκπομπές από το πουθενά και στήνονται μέσα σε χρόνο ρεκόρ προκειμένου να βγουν στον αέρα, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, χωρίς μελέτη, χωρίς προγραμματισμό.

Για παράδειγμα; Τα χρώματα στο πλατό της εκπομπής της Γιάννας Παπαδάκου , “Παρέμβαση”, δεν θα πρέπει ακόμα να έχουν… στεγνώσει και ας βρίσκεται ήδη στον αέρα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την έκτακτη εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ , “Alpha Ρεπορτάζ”, την οποία δε, πιθανότατα λίαν συντόμως να την δούμε να γίνεται μόνιμη στους δέκτες μας !

Από το πουθενά βέβαια μας προέκυψε και η πρεμιέρα των τούρκικων σειρών, οι οποίες από την… φούρια, πάλι καλά που βγήκαν στον αέρα υποτιτλισμένες !

Αποτέλεσμα; Ετσι όπως προγραμματίζονται στο… πόδι και από το πουθενά προγράμματα κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το ποια θα είναι τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα που θα γίνουν στην Κάντζα. Κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι στο πρόγραμμα του Alpha και προς τα που θα γύρει τελικά η ζυγαριά από Σεπτέμβρη, προς την ενημέρωση ή προς την ψυχαγωγία, γεγονός που μοιραία βάζει την Ρούλα στην… κατάψυξη και ουδείς γνωρίζει για το πότε θα αρχίσει η… απόψυξη !

Μία απόψυξη η οποία αν κρίνω από τις κινήσεις που γίνονται αυτή την στιγμή, μάλλον θα αργήσει να μας προκύψει, αφού ότι νέο συμβαίνει, έχει να κάνει με την ενημέρωση, μιας και το επιβάλλουν και οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Read More

And More