Ανάπηρο μοντέλο, γίνεται πρέσβειρα της L’ Oreal!

Μπορεί να έχει χάσει τα δυο της πόδια, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει η νέα πρέσβειρα μεγάλης εταιρείας καλλυντικών. Ο λόγος για την Aimée Mullins, την αθλήτρια και μοντέλο που δείχνει τεράστια δύναμη ψυχής και αποδεικνύει ότι η αναπηρία δεν μπορεί να θαμπώσει την ομορφιά.

Η Mullins είναι 35 χρόνων και είχε πάρει στους Παραολυμπιακούς του 1996 στην Ατλάντα, όπου έσπασε τρία παγκόσμια ρεκόρ. Η γνωστή αθλήτρια έχει μάθει από μικρή να ζει με την αναπηρία της, καθώς γεννήθηκε χωρίς κόκαλα στις περόνες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό και των δύο κάτω άκρων, όταν ήταν ενός έτους.

Δες το βίντεο:

Ωστόσο, η αναπηρία της δεν την εμπόδισε να γίνει μια από τις πρέσβειρες της L’ Oreal. “Οι ιέρειες της L’ Oreal Paris είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Είναι μεγάλη μου τιμή το γεγονός ότι μπαίνω σε αυτή την οικογένεια. Το σύνθημα της εταιρείας, “Επειδή το αξίζω”, έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμένα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το 1999 άρχισε να κάνει μόντελινγκ για τον γνωστό οίκο μόδας Alexander McQueen, όπου είχε εμφανιστεί στην πασαρέλα με προσθετικά πόδια από ξύλο που ήταν περίτεχνα σκαλισμένα.

Read More

And More