Αναρωτιέστε αν “Υπάρχει αγάπη”; Η απάντηση απόψε έρχεται στον ΑΝΤ1!

Ενα ντοκιμαντέρ για τον έρωτα στα χρόνια της κρίσης και των Social Media, αποφάσισε να παρουσιάσει απόψε ο ΑΝΤ1 στις 22:15 με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!
Οι έρευνες που θέλουν τους νέους να έχουν αλλάξει προτεραιότητες και να μην ερωτεύονται στα χρόνια της κρίσης όπως παλιά, ο Γιάννης Στάνκογλου, ένας ηθοποιός που πραγματεύεται τον έρωτα, ξεκινά μια έρευνα για να διαπιστώσει αν εκεί έξω “υπάρχει αγάπη” και πώς, η κρίση αλλά και τα Social Media, έχουν επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι νέοι άνθρωποι φλερτάρουν.
Στην πορεία, θα μιλήσει με νέους ανθρώπους, θα βγει μαζί τους στα μέρη που συχνάζουν και θα δει πώς παίζεται το “παιχνίδι” σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Παράλληλα θα μιλήσει με ζευγάρια που ζουν τον έρωτα, είναι μαζί καιρό, έχοντας κάνει και κάποιες θυσίες και αποτελούν ζωντανή απόδειξη ότι… υπάρχει αγάπη.

Ή μήπως όχι; Γιατί… κρατάει άραγε ο έρωτας; Είναι οι άνθρωποι πιστοί; Ή μήπως όλα είναι ένα παιχνίδι που παίζουν οι ορμόνες στο μυαλό μας, προκειμένου να σμίξουμε και μετά να ξεθυμάνει όλη η μαγεία, όσο περνά ο καιρός; Τελικά, υπάρχει αγάπη;

Read More

And More