Αναρρώνει από την ελονοσία ο George Clooney! Σοκ στη Showbiz

Αναστάτωσε τη ξένη showbiz η είδηση της ασθένειας του George Clooney. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε πως πάσχει από ελονοσία και ότι βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Ο ηθοποιός προσβλήθηκε από την ασθένεια, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Σουδάν, στον προσφυγικό καταυλισμό του Νταρφούρ, τον οποίο επισκέπτεται πολύ συχνά, καθώς πασχίζει για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των προσφύγων της περιοχής.
Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος στην νέα εκπομπή του CNN, την οποία παρουσιάζει ο Piers Morgan, στον οποίο ο Geοrge είπε ότι το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται και τόσο καλά, γιατί έχει προσβληθεί από ελονοσία. Ο ίδιος αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάστασή του και όταν είπε ότι πάσχει από ελονοσία, πρόσθεσε το εξής: “Με είδαν τα κουνούπια έτσι καλοταϊσμένo και ήλθαν με τσίμπησαν και μου ήπιαν το αίμα!”. Το ευχάριστο πάντως, είναι ότι βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και μάλιστα ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσβάλλεται από ασθένεια που κόλλησε στον προσφυγικό καταυλισμό.
Θέλοντας, ωστόσο, να περάσει και το δικό του μήνυμα, μιλώντας στο δίκτυο TMZ, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η περίπτωσή του δείχνει πως “με την κατάλληλη αγωγή, η πιο θανατηφόρος κατάσταση στην Αφρική μπορεί να μειωθεί σε δέκα κακές μέρες, αντί να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι με θανατική ποινή”.

Δες το video:

Read More

And More