Αναρρώνει μετά το χειρουργείο ο Βασίλης Καρράς!

Αναρρώνει μετά το χειρουργείο ο Βασίλης Καρράς! | tlife.gr

Μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο την Πρωτοχρονιά, ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή μεταφερόταν σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών, ο Βασίλης Καρράς συνοδευόταν από τους μουσικούς του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όπως διαπιστώθηκε όμως, δεν επρόκειτο για μια απλή αδιαθεσία, αφού ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.
Σύμφωνα με την “Espresso”, ο γνωστός τραγουδιστής είχε νιώσει αφόρητους πόνους στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα – ενόχληση που είχε και άλλη φορά στο παρελθόν, ίσως όχι τόσο έντονα όσο τελευταία – και μεταφέρθηκε επειγόντως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της συμπρωτεύουσας.
Από το τσεκάπ που έγινε προέκυψε ότι είχε φλεγμονή του εντέρου και παρόλο που πήρε εξιτήριο στην αρχή, λίγες ημέρες αργότερα έκανε νέα εισαγωγή στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί, όπως του συνέστησαν οι θεράποντες γιατροί του.
Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε μια πολύ λεπτή επέμβαση στο έντερο και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Αυτές τις μέρες, ανακτά σιγά-σιγά τις δυνάμεις του για να επιστρέψει δριμύτερος στην πίστα… “Όλα πήγαν καλά! Εύχομαι σε όλους να είναι καλά”, δήλωσε ο ίδιος.

READ more