Ανάσα δροσιάς από σήμερα! Βοριάδες 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα Τρίτη με τους βόρειους ανέμους να πνέουν 7 και τοπικά 8 στο Αιγαίο και τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: αρχικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αιθριος.παροδικες νεφώσεις στα ανατολικά. Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6, στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Παροδικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 28 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νοτια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More