Αναστασία: «Είμαι ένα παράδειγμα, όπως και ο Παντελής Παντελίδης»

H 18χρονη Αναστασία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία του τραγουδιού της «Αμαρτίες», τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον Παντελή Παντελίδη.

Η 18χρονη τραγουδίστρια που έγινε viral μέσα από το Tik Tok δήλωσε αρχικά:  «Είχα παρακολουθήσει τον αλγόριθμο του TikTok και ήξερα ότι το τραγούδι θα πάρει κάποια έκταση. Δεν ήξερα ότι θα γίνει όλος αυτός ο χαμός που έγινε. Όταν έγινε προφανώς δεν το πίστευα, είχα τρελαθεί» σημείωσε, τονίζοντας πως «όταν έγινε viral το τραγούδι μου δεν το πίστευα».

Η Αναστασία σημείωσε ότι τα social media έχουν ιδιαίτερη δύναμη. «Είμαι ένα παράδειγμα όπως και ο Παντελής Παντελίδης» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι πέρα από τα θετικά, ακούει και αρνητικά σχόλια.

«Ένα από τα αρνητικά σχόλια που ακούω είναι ότι δεν μπορούν να ακούνε άλλο το τραγούδι μου. Πολλοί μου λένε ότι αν και δεν ακούνε αυτή τη μουσική, θέλουν να ακούνε το τραγούδι μου».

Όπως σημείωσε, από μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, καθώς ήταν συνεχώς με ένα μικρόφωνο στο χέρι, ενώ πρόσθεσε πως είχε στο πλευρό της τους γονείς της. «Οι γονείς μου σε ό,τι επιλογή είχα ήταν πάντα κοντά μου» είπε κλείνοντας η Αναστασία.

Read More

And More