Αναστασία Παντούση: Η αναφορά στον Ιωάννη Παπαζήση μετά το κοινό τους ταξίδι – «Δεν θέλω να κρύβομαι»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! έδωσε η Αναστασία Παντούση, με αφορμή τον ρόλο της στη συνέχεια της σειράς του Open, Το Κόκκινο Ποτάμι. Μεταξύ άλλων, η νεαρή πρωταγωνίστρια, Αναστασία Παντούση απάντησε -με τον δικό της τρόπο- αν είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Πρόσφατα, έγινε viral ένα βίντεο από τις διακοπές σου στο Λονδίνο με τον σύντροφό σου Ιωάννη Παπαζήση.

Δεν ξέρω αν έγινε viral, πάντως ήταν μια έντονη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοιραστήκαμε.

Έχουμε δει φωτογραφίες σας από τις θεατρικές σας πρεμιέρες, αλλά με αυτό το βίντεο ήταν σαν να νιώσατε έτοιμοι να το παραδεχθείτε.

Δεν θέλω να κρύβομαι. Μου αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και από την άλλη δεν έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ ή να δηλώσω κάτι. Αυτό συμβαίνει γιατί η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι που θέλω να προστατεύσω, τόσο για μένα όσο και για τη σχέση. Αν αρχίσω να απαντώ για την προσωπική μου ζωή, μετά θα αρχίσουν ερωτήσεις «μένετε μαζί; Αν όχι, πότε θα μείνετε μαζί;» και θα ανοίξει ένας φαύλος κύκλος.

papa

Δεν θεωρείς πως το να μην επιβεβαιώνεις κάτι στην ουσία το τροφοδοτείς περισσότερο;

Είναι κάτι καινούριο για μένα όλο αυτό. Ξέρω ότι δημιουργείται –άθελά μου– ένα μυστήριο, αλλά για να μη διαιωνίζεται, θα σου πω πως θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς να γίνεται βορά στα θηρία και να απασχολώ τον κόσμο μόνο μέσα από αυτό που κάνω. Είμαι ηθοποιός που προσέχω κάθε επαγγελματικό μου βήμα και το κάνω κατόπιν σκέψης.

Παίζεις με τον Ιωάννη Παπαζήση στη Στοργή. Έχετε κοινές σκηνές;

Ναι, αλλά οι ιστορίες μας δεν εμπλέκονται. Είχαμε μια μικρή σκηνή μαζί.

Read More

And More