Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης: Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους, τα κοινά ταξίδια και η παραδοχή

Ήταν τέλη Απριλίου του 2021 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο για ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση.

Λίγες μέρες πριν, είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του χωρισμού του δημοφιλούς πρωταγωνιστή από την επί 15 χρόνια σύντροφό του και γνωστή τραγουδίστρια, Βανέσα Αδαμοπούλου. Ένας χωρισμός, που όπως είχε αποκαλυφθεί τότε, μετρούσε ήδη πέντε μήνες. Έναν μήνα νωρίτερα, στις αρχές Μαρτίου και η Αναστασία Παντούση είχε έμμεσα επιβεβαιώσει σε συνέντευξή της τον δικό της χωρισμό από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της.

Οι δυο ηθοποιοί, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη δραματική σειρά του Open, ‘Κόκκινο Ποτάμι” και γρήγορα ήρθαν κοντά αφού ανακάλυψαν πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία ανάμεσά τους. Γρήγορα έγιναν αχώριστοι κάνοντας μάλιστα πολλές κοινές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας αποφεύγοντας ωστόσο πάντα να μιλούν στους δημοσιογράφους για την προσωπική τους ζωή.

Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TLIFE η Αναστασία Παντούση είχε ερωτηθεί για τις φήμες αυτές με την ίδια ωστόσο να αποφεύγει να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεται η προσωπική ζωή κάποιων. Από τη μία, ο κόσμος το ζητάει αυτό. Το gossip σου δημιουργεί μια περιέργεια που όλοι έχουμε μέσα μας, δηλαδή και εγώ θα δω μία εκπομπή, η οποία θα μιλήσει για την προσωπική ζωή κάποιου, οπότε με κάποιον τρόπο το καταλαβαίνω.

Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω πώς εσένα που σε γνωρίζω τώρα θα πω κάτι, το οποίο θα έλεγα σε μία φίλη μου και πρέπει να το μοιραστώ και να ανοιχτώ. Αυτό δεν θέλω να συμβαίνει και επειδή είμαι και πολύ ευαίσθητη και δεν θέλω να χάσω την ψυχούλα μέσα από αυτό και τη συγκέντρωσή μου στη δουλειά, θα προτιμούσα να μην απαντάω. Βλέπω τι γράφεται για εμένα, το συζητάω με τους δικούς μου ανθρώπους και μένει εκεί» (διάβασε εδώ τη συνέντευξη της Αναστασίας Παντούση).

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, ο Ιωάννης Παπαζήσης θα ερωτηθεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! για τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση αρνούμενος όμως να απαντήσει.

«Η απάντηση “δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου” στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση και επουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ» είχε πει τότε ο ηθοποιός.

Ένα μήνα μετά ο φωτογραφικός φακός θα τους απαθανατίσει αγκαλιασμένους στα παρασκήνια της παράστασης που πρωταγωνιστούσε ο Ιωάννης Παπαζήσης. (δες εδώ τις σχετικές φωτογραφίες)

Τον περασμένο Αύγουστο, Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση θα πραγματοποιήσουν ένα κοινό ταξίδι στο Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία των Coldplay με τους δυο τους να δημοσιεύουν κοινά βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από το ίδιο σημείο. (δες εδώ τις φωτογραφίες που πρόδωσαν το κοινό τους ταξίδι)

Λίγο καιρό μετά από αυτό το ταξίδι, η Αναστασία Παντούση θα δώσει μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! όπου θα ερωτηθεί γι΄αυτό το ταξίδι και τη σχέση της με τον ηθοποιό την οποία παραδέχτηκε με τον δικό της τρόπο.

«Δεν ξέρω αν έγινε viral το video, πάντως ήταν μια έντονη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοιραστήκαμε. Δεν θέλω να κρύβομαι. Μου αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και από την άλλη δεν έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ ή να δηλώσω κάτι. Αυτό συμβαίνει γιατί η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι που θέλω να προστατεύσω, τόσο για μένα όσο και για τη σχέση. Αν αρχίσω να απαντώ για την προσωπική μου ζωή, μετά θα αρχίσουν ερωτήσεις «μένετε μαζί; Αν όχι, πότε θα μείνετε μαζί;» και θα ανοίξει ένας φαύλος κύκλος.

Είναι κάτι καινούριο για μένα όλο αυτό. Ξέρω ότι δημιουργείται –άθελά μου– ένα μυστήριο, αλλά για να μη διαιωνίζεται, θα σου πω πως θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς να γίνεται βορά στα θηρία και να απασχολώ τον κόσμο μόνο μέσα από αυτό που κάνω. Είμαι ηθοποιός που προσέχω κάθε επαγγελματικό μου βήμα και το κάνω κατόπιν σκέψης» είχε πει η ηθοποιός.

Οι νέες δηλώσεις στη Super Κατερίνα

Τώρα, με νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, η Αναστασία Παντούση παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα. 

«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια» είπε η Αναστασία Παντούση.

Read More

And More