Αναστασία Παντούση: «Σωθήκαμε από θαύμα, θυμάμαι το εκκωφαντικό μπαμ, τις φωνές, την αγωνία, τα κλάματα»

Η Αναστασία Παντούση παραχώρησε μια συνέντευξη από καρδιάς στο ΒΗΜΑgazino και την Έρη Βαρδάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Ναυάγιο μίλησε για μια τραγική στιγμή που της συνέβη σε μικρότερη ηλικία, στα ταξίδια της με τον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση και για τον έρωτα.

Έχετε έρθει ποτέ αντιμέτωπη με ισχυρό πένθος;

Όχι, αλλά έχω ζήσει ως παιδί ένα τραγικό γεγονός, ένα ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η προγιαγιά μου, όταν έγινε μια έκρηξη με γκάζι στο διαμέρισμά της. Λίγα λεπτά μάλιστα προτού αυτό συμβεί, βρισκόμουν στο σπίτι της με τα ξαδέλφια μου. Κάπως εμείς σωθήκαμε από θαύμα. Θυμάμαι το εκκωφαντικό μπαμ, τις φωνές, την αγωνία, τα κλάματα, τους μεγάλους να λένε ότι εμείς τα παιδιά σωθήκαμε την τελευταία στιγμή, αλλά τα έχω και λίγο θολά στο μυαλό μου, σαν κακό όνειρο.

Το ομορφότερο ταξίδι που έχετε κάνει;

Ήταν το τελευταίο που έκανα στην Νορμανδία με τον σύντροφό μου. Βρεθήκαμε σε ένα μονοπάτι, χαθήκαμε σε κάτι γκρεμούς, δίπλα μας έτρεχαν άγρια άλογα, ελεύθερα, ενώ από τον ουρανό άκουγες τις φωνές των γλάρων. Ήταν από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Padousi Official (@anastasia_padousi_official)

 

Τον έρωτα όσο μεγαλώνετε τον απομυθοποιείτε;

Όχι, είναι ένα συναίσθημα μη εξηγήσιμο, μη ελέγξιμο. Σε μεταμορφώνει. Εγώ με τον έρωτα έχω δει να γίνομαι μια άλλη.

Στο «για πάντα» πιστεύετε;

Και ναι και όχι, έχω μια δική μου θεωρία. Έστω δυο όντα αγαπήθηκαν και στο τέλος δεν τα βρήκαν, οι στιγμές όμως που μοιράστηκαν θα είναι εκεί για πάντα, όσο θα ζουν σε αυτή τη Γη γιατί συνέβησαν…

Read More

And More