Αναστασία Παντούση – Το Ναυάγιο: Όσα δεν ξέρεις για τη νέα πρωταγωνίστρια του Mega – Η σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση

Η δραματική σειρά «Το Ναυάγιο», βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega.

Το «Ναυάγιο» ξετυλίγει το κουβάρι με τα «αγκαθωτά νήματα» της ζωής των πρωταγωνιστών της. Στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου «Φοίνιξ» με μια αόρατη κλωστή που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους.

Πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Mega είναι η ταλαντούχα ηθοποιός, Αναστασία Παντούση, η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της Ειρήνης Κασσιμάτη.

Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα της Αναστασίας Παντούση στο «Ναυάγιο»:

Η Ειρήνη είναι μια νέα, όμορφη κοπέλα γεμάτη αισιοδοξία. Θα μπει στο μοιραίο πλοίο «Φοίνιξ» μαζί με τον αγαπημένο της Απόστολο για να κάνουν πραγματικότητα το κοινό τους όνειρο. Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι φιλοδοξεί να συνεργαστεί με μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία, όμως, η ζωή έχει διαφορετικά σχέδια. Το μοιραίο βράδυ τα όνειρα τους θα ναυαγήσουν και η Ειρήνη θα πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή.

Όσα δεν γνωρίζεις για την Αναστασία Παντούση

 

Η Αναστασία Παντούση θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, μετρώντας πολλές συνεργασίες στο θέατρο και την τηλεόραση παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η αγαπημένη ηθοποιός από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον χώρο της υποκριτικής έδειξε τις δυνατότητες της και από την αρχή η επιτυχία ήταν προδιαγραμμένη. 

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1991 και είναι 31 ετών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε μουσικό σχολείο ενώ σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της ως νηπιαγωγός.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας σπουδές και σε αυτό το αντικείμενο. Οι πρώτες της δουλειές ήταν στο θέατρο συμμετέχοντας σε παιδικές παραστάσεις.

Τη σεζόν 2016-2017 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά, «Σαν Οικογένεια» που προβλήθηκε για μία σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου. Τον Σεπτέμβριο του 2017 εντάχθηκε στο καστ του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς του Alpha TV, «Έλα στη θέση μου» υποδυόμενη τη Βασιλίνα Σουλτς. Η συνεργασία της με τη σειρά συνεχίστηκε και τη σεζόν 2018-2019 στον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Αποχώρησε από την καθημερινή σειρά τον Φεβρουάριο του 2019.

Τον Μάρτιο του ίδιου έτους, έγινε γνωστό πως θα αναλάβει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορική σειρά του Open TV, «Το Κόκκινο Ποτάμι», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

«Ήταν θυμάμαι μια εβδομάδα που συζητούσα τελείως διαφορετικά πράγματα. Επρόκειτο να κλείσω κάπου αλλού και ξαφνικά δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το γραφείο του κ. Μανουσάκη και πιο συγκεκριμένα από τη συνεργάτιδα του σκηνοθέτη, κυρία Χρύσα Ψωμαδέλη. Μου είπε ότι θέλει να με δει από κοντά ο κ. Μανουσάκης. Κλείσαμε ραντεβού και πήγα και γνώρισα από κοντά τον σκηνοθέτη. Την επομένη της συνάντησής μας με πήρε τηλέφωνο ξανά η κυρία Ψωμαδέλη και μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο γραφείο. Εκεί ο κ. Μανουσάκης μου είπε ότι με θέλει για πρωταγωνίστρια» είχε δηλώσει η Αναστασία Παντούση σε συνέντευξή της.

Ο έρωτας και η σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

 

Ήταν τέλη Απριλίου του 2021 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο για ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στον ηθοποιό Ιωάννα Παπαζήση και τη συνάδερφό του, Αναστασία Παντούση. Οι δύο καλλιτέχνες, μετά τους χωρισμούς τους, περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί και πολλές φορές, μάλιστα, είχαν εθεάθη να βολτάρουν παρέα στο Κολωνάκι, δείχνοντας ότι ίσως να έχει αναπτυχθεί μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους. 

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη δραματική σειρά του Open, «Κόκκινο Ποτάμι» και γρήγορα ήρθαν κοντά αφού ανακάλυψαν πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία ανάμεσά τους.

Γρήγορα έγιναν αχώριστοι κάνοντας μάλιστα πολλές κοινές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας αποφεύγοντας ωστόσο πάντα να μιλούν στους δημοσιογράφους για την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, η Αναστασία Παντούση ήταν εν τέλει εκείνη που παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση:

«Δεν μπορώ ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, να συνηθίσω τις συνεντεύξεις. Δεν είναι άμυνα η στάση αυτή. Δεν έχω την ανάγκη να πρέπει να ανακοινώσω ή να πω, “Ναι είμαι εκεί και είμαι καλά” και να μην είμαι, αλλά από την άλλη δεν έχω να κρύψω και κάτι», ανέφερε η Αναστασία Παντούση.

Σε άλλη συνέντευξη, η ταλαντούχα ηθoποιός είχε δηλώσει: «Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια».

Μπορεί η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι δυο ηθοποιοί παραμένουν ερωτευμένοι στηρίζοντας πάντα ο ένας τον άλλον. Ο καταξιωμένος ηθοποιός δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για τη σύντροφό του και το νέο της επαγγελματικό βήμα, ως πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Mega «Το Ναυάγιο».

Φωτογραφίες: NDP, Instagram.

Δες επίσης:  Το Ναυάγιο: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Mega – Οι τρεις πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν στο twitter

Read More

And More