Αναστασία Περράκη: Γενέθλια με τον αγαπημένο της, στο πλευρό της! [pics]

Αναστασία Περράκη: Γενέθλια με τον αγαπημένο της, στο πλευρό της! [pics] | tlife.gr

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι full in love και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν! Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η σχέση του πάει από το καλό στο καλύτερο. Η 34χρονη καλλονή και ο κατά 7 χρόνια μικρότερος σύντροφός της ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και περνούν μοναδικές στιγμές μαζί, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο του γάμου, αν και όπως έχει δηλώσει η Αναστασία δεν είναι και ο σκοπός της σχέσης της.

Πριν μερικές μέρες, η πανέμορφη Αναστασία είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στο νυχτερινό μαγαζί ΥΤΟΝ, που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Φυσικά, από το πλευρό της δεν έφυγε στιγμή ο Χρήστος, ο οποίος δεν μπορούσε να λείπει από την ξεχωριστή μέρα της αγαπημένης τους, παρά το γεγονός ότι εκτίει την στρατιωτική του θητεία. Το γνωστό μοντέλο διασκέδασε με τον σύντροφό της και τους καλούς της φίλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ έσβησε και την τούρτα της, η οποία είχε… ένα κεράκι!

Η Αναστασία όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο σέξι και όμορφη και δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα άλλο για τα γενέθλιά της! Είναι επιτυχημένη, ερωτευμένη και έχει αποκτήσει μια υπέροχη κόρη, την Ελένη, με τον Μιχάλη Μουρούτσο, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Δημήτρης Παππάς – Χρήστος Μπίρμπας – Αναστασία Περράκη – Γιώργος Πράσινος – Ελένη Τώρου

Φωτογραφίες: NDP

READ more