Αναστασία Περράκη: Μαγικές στιγμές στην Πράγα με το αγόρι της! [pics]

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Πράγα, η Αναστασία Περράκη δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες στα social media από την μαγευτική πόλη της Ευρώπης! Η 34χρονη καλλονή βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Πράγα μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Μπίρμπα όπου ζουν υπέροχες στιγμές μόνο οι δυο τους.

Η Αναστασία και ο Χρήστος είναι full in love και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν! Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η σχέση του πάει από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους δεν σταματούν τις αποδράσεις είτε στα ελληνικά νησιά είτε στο εξωτερικό και αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις ομορφιές της Πράγας. Όπως γράφει η ίδια η Αναστασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram “είμαι ερωτευμένη με την πόλη”!

Μπορεί να μην έχει ανεβάσει κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, αλλά σε ένα από τα Instagram Stories της, το γνωστό μοντέλο έγραψε χαρακτηριστικά: “Είμαι πολύ τυχερή που ήρθα σε αυτή την πόλη! Αγάπη μου!”, ταγκάροντας το όνομα του αγαπημένου της και δείχνοντας έτσι πως έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More