Αναστασία Περράκη: Σε νέο σπίτι με την έφηβη κόρη της, Έλενα και full in love με τον Χρήστο Μπίρμπα

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, παρόλο που κατά καιρούς τα δημοσιεύματα που  τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το γνωστό μοντέλο και ο νέος coach του GNTM δεν χώρισαν ποτέ και η σχέση τους παραμένει δυνατή στον χρόνο, μετά από εννέα χρόνια σχέσης. Οι δυο τους, ωστόσο, έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, αφού θέλουν να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους.

Αυτή την περίοδο η Αναστασία Περράκη διανύει μια αρκετά δημιουργική φάση της ζωής της, ενώ πρόσφατα μετακόμισε και σε νέο σπίτι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου.

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας μοιράζονται μία πολύ όμορφη, ήρεμη και τρυφερή σχέση, γεμάτη από μοναδικές στιγμές και χωρίς ωστόσο να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Αν και ο Χρήστος Μπίρμπας διατηρεί άψογες σχέσεις με την κόρη της Αναστασίας, Έλενα, το ζευγάρι έχει επιλέξει να μη συγκατοικεί. 

Μητέρα και κόρη λοιπόν, έβαλαν τέλος στην παλιά καθημερινότητα και στις παλιές αναμνήσεις και είναι έτοιμες να ζήσουν μαζί μοναδικές στιγμές, έχοντας πάντα η μια την άλλη στο πλευρό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @anastasiaperraki

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ζευγάρι από το 2015. Στην αρχή προσπάθησαν και οι δύο να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς το διαζύγιο του μοντέλου από τον πρώην σύζυγό της Μιχάλη Μουρούτσο δεν είχε οριστικοποιηθεί.

Όσο περνούσε ο καιρός το ζευγάρι άρχισε να πληθαίνει τις κοινές δημόσιες εξόδους μέχρι που σταμάτησε να κρύβεται.

«Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν και οι δύο σε μία πολύ κακή περίοδο της ζωής μας και νομίζω ότι αρχικά ενώσαμε τις μοναξιές μας. Κάναμε την ίδια δουλειά και είχαμε πρωτογνωριστεί ένα-δύο χρόνια πριν, σ’ ένα σόου. Στο line up ήμουν εγώ μπροστά από τον Χρήστο και, μέχρι να βγούμε στην πασαρέλα, πιάσαμε ψιλή κουβέντα. Πέρασε καιρός και ξανασυναντηθήκαμε, πάλι για δουλειά» είχε αποκαλύψει η Αναστασία Περράκη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο HELLO!.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More