Αναστασία Περράκη – Χρήστος Μπίρμπας: Η αλήθεια για τη σχέση τους στο TLIFE – Χώρισαν μετά από επτά χρόνια;

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μετρούν ήδη επτά χρόνια σχέσης. 

Ωστόσο, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το διάσημο μοντέλο και τον νέο coach του GNTM να περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους και να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Η Αναστασία Περράκη διέψευσε στο TLIFE τις φήμες περί χωρισμού από τον Χρήστο Μπίρμπα και τόνισε πως είναι ακόμη ζευγάρι. 

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ζευγάρι από το 2015. Στην αρχή προσπάθησαν και οι δύο να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς το διαζύγιο του μοντέλου από τον πρώην σύζυγό της Μιχάλη Μουρούτσο δεν είχε οριστικοποιηθεί. 

Όσο περνούσε ο καιρός το ζευγάρι άρχισε να πληθαίνει τις κοινές δημόσιες εξόδους μέχρι που σταμάτησε να κρύβεται. 

«Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν και οι δύο σε μία πολύ κακή περίοδο της ζωής μας και νομίζω ότι αρχικά ενώσαμε τις μοναξιές μας. Κάναμε την ίδια δουλειά και είχαμε πρωτογνωριστεί ένα-δύο χρόνια πριν, σ’ ένα σόου. Στο line up ήμουν εγώ μπροστά από τον Χρήστο και, μέχρι να βγούμε στην πασαρέλα, πιάσαμε ψιλή κουβέντα. Πέρασε καιρός και ξανασυναντηθήκαμε, πάλι για δουλειά» είχε αποκαλύψει η Αναστασία Περράκη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας δεν δίνουν σημασία στα δημοσιεύματα για την προσωπική τους ζωή και συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους. Το νεαρό μοντέλο αναλαμβάνει τη θέση του coach στον πέμπτο κύκλο του GNTM και η σύντροφός του στηρίζει το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Read More

And More