Αναστασία Περράκη – Χρήστος Μπίρμπας: Η διαφορά ηλικίας, η ζήλια και ο λόγος που δεν μένουν στο ίδιο σπίτι

Αναστασία Περράκη – Χρήστος Μπίρμπας: Η διαφορά ηλικίας, η ζήλια και ο λόγος που δεν μένουν στο ίδιο σπίτι | tlife.gr

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι τρεισήμισι χρόνια μαζί και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τα δύο διάσημα μοντέλα παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και μίλησαν για όλα όσα τους ενώνουν όλα αυτά τα χρόνια, για τη δύσκολη περίοδο στην αρχή της σχέσης τους, ενώ αποκαλύπτουν τον λόγο που δεν συγκατοικούν ακόμη.

Τι σας ένωσε;

Χ.Μ.: Αρχικά μια έλξη.

Α. Π.: Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν και οι δύο σε μία πολύ κακή περίοδο της ζωής μας και νομίζω ότι αρχικά ενώσαμε τις μοναξιές μας. Κάναμε την ίδια δουλειά και είχαμε πρωτογνωριστεί ένα-δύο χρόνια πριν, σ’ ένα σόου. Στο line up ήμουν εγώ μπροστά από τον Χρήστο και, μέχρι να βγούμε στην πασαρέλα, πιάσαμε ψιλή κουβέντα. Πέρασε καιρός και ξανασυναντηθήκαμε, πάλι για δουλειά.

Χ.Μ.: Υπήρχε επικοινωνία μεταξύ μας για πολύ καιρό. Πριν αποφασίσουμε να μπούμε σε σχέση. Κάτι που χρειαζόμασταν και οι δύο εκείνοι την περίοδο.

Γιατί ήσασταν σε δύσκολη κατάσταση;

Α.Π.: Μετά τον χωρισμό μου από τον Μιχάλη είχα κάνει μια σχέση, η οποία μου κόστισε αρκετά. Εκείνη την περίοδο γνωριστήκαμε.

Χ.Μ.: Κι εγώ είχα βγει από μία δύσκολη σχέση. Στηρίζαμε πολύ ο ένας τον άλλον.

Δεν κρύβεται τη σχέση σας, ωστόσο Αναστασία, τυπικά παραμένεις παντρεμένη, καθώς έξι χρόνια περίπου μετά τον χωρισμό σου από τον Μιχάλη Μουρούτσο δεν έχει βγει το διαζύγιό σας. Το ίδιο ήταν η σχέση του πρώην συζύγου σου με τη Λάουρα Νάργες. Θα λυθεί αυτό;

Α.Π.: Με τον Μιχάλη χωρίσαμε το 2013. Προφανώς, για να εκκρεμεί η διαδικασία του διαζυγίου, υπάρχουν θέματα που δεν έχουν λυθεί, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με προσωπική σχέση. Πρέπει να διευθετηθούν. Αλλά όλο αυτό έχει πάρει τον δρόμο του και πιστεύω πως θα λυθεί πολύ σύντομα.

Όταν βγει το διαζύγιο, θα νιώσεις ελεύθερη;

Α.Π.: Μου είναι αδιάφορο. Νιώθω ελεύθερη. Μας συνδέει ένα παιδί και τίποτα άλλο. Ένα χαρτί και μια υπογραφή δεν σημαίνουν τίποτα. Δεν είμαστε μαζί, είμαστε και οι δύο ελεύθεροι.

Ζήλια υπάρχει στη σχέση σας;

Α.Π.: Εγώ ζηλεύω λιγάκι!

Χ.Μ.: Το να υπάρχει λίγη ζήλια δεν είναι κακό, αλλά όλα με μέτρο. Εγώ, πάντως, δεν το δείχνω. Δεν εξωτερικεύω εύκολα τα συναισθήματά μου.

Η διαφορά ηλικίας σας σάς έχει απασχολήσει ποτέ;

Α.Π: Εμάς όχι, τους γύρω μας ναι.

Ένα επόμενο βήμα στη σχέση σας το σκέφτεστε;

Α.Π.: Και πάλι με ρυθμούς χελώνας.

Χ.Μ.: Θα ήταν πολύ ωραίο να ζήσουμε μαζί, αλλά υπάρχει ένα μικρό παιδί. Έχει ήδη βιώσει ένα χωρισμό, που δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για ένα παιδί. Γιατί ακόμα και αν συμβεί με τις καλύτερες συνθήκες, νιώθει ενοχές και απόρριψη, ενώ δεν φταίει. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να δεχτεί στη ζωή του έναν νέο άνθρωπο. Και δεν θέλω να διαταράξω την προσωπική ηρεμία του. Ήταν το πρώτο μας μέλημα εξαρχής.

Αν ήταν διαφορετικά πράγματα;

Χ.Μ.: Θα ζούσαμε ήδη μαζί.

Η δημοσίευση γίνεται μετά από άδεια της διεύθυνσης του περιοδικού Hello!

READ more