Αναστασία Ρουβά: Η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μοιράζεται το ίδιο ταλέντο και ομορφιά με τους γονείς της

Η Αναστασία Ρουβά όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της, Κάτια Ζυγούλη, γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. 

Βέβαια κάτι που λίγοι γνώριζαν είναι πως η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας, μοιράζεται το ίδιο ταλέντο στο τραγούδι και με τον πατέρα της. Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που δημοσίευσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Αναστασία Ρουβά τραγουδάει μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της το τραγούδι της Άννας Βίσση «Ψυχεδέλεια» και εντυπωσιάζει με τη φωνή της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Η μεγαλύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της στη μουσική, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ακόλουθούς του, μιας και τα σχόλια γέμισαν από μηνύματα που εκθείαζαν τη φωνή της.

Στο βίντεο που ανέβασε πριν μερικές ώρες, η Αναστασία Ρουβά στο Tik Tok τη βλέπουμε να χορεύει ξέφρενα με τον Σάκη Ρουβά το «Θέλεις ή δεν Θέλεις» με τους followers του τραγουδιστή να μιλούν για απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της. Η 15χρονη εκτός από το ταλέντο του πατέρα της, έχει κληρονομήσει και την ομορφιά της μητέρας της, η οποία χωρίς αμφιβολία αποτελεί μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες της εγχώριας showbiz.

@anastasia.rvs @Sakis Rouvas ♬ original sound – anastasia

Η 15χρονη Αναστασία Ρουβά, δημοσιεύει συχνά στον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο, μέσα στα οποία τη βλέπουμε να τραγουδά και να χορεύει δείχνοντάς μας πως η αγάπη του μπαμπά της για τη μουσική έχει μεταλαμπαδευτεί και σε εκείνη.

Η ίδια ωστόσο, είναι ένα αρκετά χαμηλών τόνων κορίτσι που δεν του αρέσει να προκαλεί. 

@anastasia.rvs

 

♬ Remember the rain by 21st Century – Cocoa

@anastasia.rvs

 

♬ i need hot girls to use this – 4L

Η Αναστασία Ρουβά φαίνεται πως – αν επιλέξει να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου πατέρα της – μπορεί να έχει να δώσει πολλά στην ελληνική μουσική!

Read More

And More