Αναστασία Τσιλιμπίου: Η ηθοποιός έκανε πλαστική στα αφτιά της – «Με έλεγαν Ντάμπο το ελεφαντάκι»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποκάλυψε με ένα βίντεο στα social media ότι αποφάσισε να κάνει ωττοπλαστική.

Με βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok, η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε στους τους λόγους που την οδήγησαν στο να υποβληθεί στη συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση, καθώς όπως τόνισε η ίδια έχει δεχθεί ακόμη και bullying.

«Σήμερα θα κάνω πλαστική, θα τραβήξω τα αφτιά μου πίσω. Δεν μου άρεσαν τα αυτιά μου από πολύ μικρή ηλικία. Δεν κατάφερα να νιώσω καλά με αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, με αποκορύφωμα να τρώω και bullying. Επηρεάστηκα και από αυτό. Είχα σχόλια στα social media όπως “ντάμπο το ελεφαντάκι” ή “πιάνεις κανάλια με αυτά τα αυτιά” και δεν βοηθούσαν πάρα πολύ. Δεν ένιωθα άνετα να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα ή να κάνω διάφορα κουρέματα» αποκάλυψε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

@anastasia.tsilimpiou Ποσο ωραιο ειναι να μιλαμε ανοιχτα για αυτα! #greece #foryoupage #greek #foryou #fyp #plasticsurgery #grwm ♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) – 田东昱

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αφού υποβλήθηκε στην ωττοπλαστική και αποκάλυψε:

«Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ υπέρ του άμα αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω σου να το αλλάζεις. Είναι μικρή η ζωή, απλά το πήρα απόφαση. Προφανώς όταν αλλάζεις κάτι πάνω σου γιατί έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματός σου, πονάει αρκετά. Λογικό είναι, γι’ αυτό και φοράω κορδέλες, που τις φορούσε και πιο πριν είναι αναγκαστικό για την επούλωση και την ανάρρωση. Αυτό θα το κρατήσω ας πούμε ένα μήνα και μετά για τρεις μήνες θα υπάρχει ένα πρήξιμο το οποίο θα φύγει σιγά σιγά» είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Read More

And More