Αναστασία Τσιλιμπίου – Ιφιγένεια Τζόλα: Τηλεοπτικό reunion για την Μαρία και την Άννα από το “Νησί”! [video]

Το Νησί ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες παραγωγές στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Έκανε πρεμιέρα στο Mega τον Οκτώβριο του 2010 και ήταν η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Victoria Hislop. Το σενάριο υπέγραφε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και την σκηνοθεσία ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Από την πρώτη στιγμή όλοι αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για ένα σήριαλ πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα, με τις ερμηνείες, τα σκηνικά και την ιστορία να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με μανία παρακολουθούσε τη ζωή στο νησί των λεπρών.

Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές, τα φώτα μοιραία στράφηκαν και πάνω στα παιδιά που πήραν το τηλεοπτικό τους βάπτισμα δίπλα στον γνωστό σκηνοθέτη και, μάλιστα, κάποια εκ των οποίων αποφάσισαν να ασχοληθούν με την υποκριτική και στην ενήλικη ζωή τους. Δύο από αυτό ήταν η Αναστασία Τσιλιμπίου και η Ιφιγένεια Τζόλα, οι οποίες υποδύθηκαν τις τηλεοπτικές κόρες της Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα.

Οι δυο τηλεοπτικές αδερφές μεγάλωσαν, έγιναν κούκλες και συνεχίζουν τις ζωές τους χωρίς να έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την υποκριτική. Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν τα δύο κορίτσια στην Άννα Ζηρδέλη για την εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησαν για την συνεργασία τους στο “Νησί” και την καθημερινότητά τους 9 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

“Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά με την Αναστασία, αλλά αργότερα χαθήκαμε…”, αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ιφιγένεια, ενώ επεσήμανε: “Δεν είχαμε ανταγωνισμό μεταξύ μας για το ποια θα πει καλύτερα τα λόγια…”. Όσο για την Αναστασία, εκείνη εξομολογήθηκε: “Όταν ξεκίνησα στον χώρο, οι γονείς μου ήταν διστακτικοί στην αρχή, είχαν δεύτερες σκέψεις…” και κατόπιν πρόσθεσε: “Είμαι έτοιμη να πάω στο εξωτερικό για να δουλέψω…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Read More

And More