Αναστάσιος Ράμμος: Αντιδράσεις προκαλεί η φωτογράφιση που τον δείχνει σαν Ιησού – Η απάντηση του φωτογράφου

Σε μια πρωτότυπη και αρκετά εκκεντρική θα λέγαμε φωτογράφηση προχώρησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο νεαρός καλλιτέχνης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι σαν άλλος Ιησούς σε μια προσπάθεια καλλιτεχνικής αποτύπωσης του Θείου δράματος. Το αποτέλεσμα ήταν μεν εντυπωσιακό και παρά τα αρκετά θετικά σχόλια που έλαβε, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν είδαν τόσο θετικά αυτή την κίνηση και έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τις φωτογραφίες αυτές ως βλάσφημες.

«Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος» γράφει ένας followers του τραγουδιστή ενώ κάποιος άλλος αναφέρει: «Εντάξει το τερματίσες νομίζω…Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό… Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό»

Ωστόσο ο φωτογράφος που εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο πρότζεκτ μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε τη δική του απάντηση εξηγώντας το σκεπτικό του.

“Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστευω πολυ αλλα είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρα ενός γεγονότος. Για αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021
πως θα έμοιαζε η σταυρωση του Χριστού;” έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάριος Τσουλχάι (@lasorfan_photography)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάριος Τσουλχάι (@lasorfan_photography)

Read More

And More