Αναστάσιος Ράμμος: Η φιλανθρωπική συναυλία του για τον μικρό Γιώργο

Σε μία συγκινητική κίνηση θα προβεί ο Αναστάσιος Ράμμος, θέλοντας να βοηθήσει τον μικρό Γιώργο Ιωάννου, που πρέπει να μεταβεί στη Βιέννη προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή του.

Ο μικρός από το Καματερό Αττικής, την πόλη του Αναστάσιου Ράμμου, θα μεταβεί στην Αυστρία για επέμβαση αφαίρεσης όγκου από την υπόφυση και το οπτικό χίασμα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.
Αρωγός στην προσπάθεια της οικογένειας Ιωάννου είναι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μικρός Πρίγκιπας», που ζητά στήριξη από το κοινό.

Δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά του, ο Αναστάσιος Ράμμος θα βάλει το δικό του λιθαράκι σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια μέσα από τη μουσική του και θα δώσει μία μοναδική συναυλία για τον μικρό Γιώργο, αυτή την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο του Καματερού (Σπύρου Θεολόγου 13, Καματερό).

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, «Σε Δυο Μόνο Μάτια», από την Panik Records και συνεχίζει τις εμφανίσεις του, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Κέντρο Αθηνών» κάθε Παρασκευή και Σάββατο και κάθε δεύτερη Πέμπτη στο «Brockolo Bar» της Θεσσαλονίκης.

Read More

And More