Αναστάσιος Ράμμος και Λένα Παπαληγούρα καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Αναστάσιο Ράμμο.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μιλάει για το νέο του «εγχείρημα» ως παρουσιαστής, μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα γίνει σύντομα θείος και εξηγεί τι είναι τα «21 γραμμάρια» που τιτλοφορείται η νέα του δισκογραφική δουλειά. Η κουβέντα περιπλέκεται όταν ο Γρηγόρης και ο Αναστάσιος προσπαθούν να επικοινωνήσουν στη γλώσσα του «σφυρίγματος». Θα καταφέρουν να συνεννοηθούν; Τι συμβαίνει όταν ο παρουσιαστής του «Total Black out» γίνεται… παίκτης; Θα αντιμετωπίσει με θάρρος τις φοβίες του; Τέλος, η συνάντησή του με τον μικρό Σπύρο Ντούγια είναι απολαυστική με πολλές «τυφλές» δοκιμασίες.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και η Λένα Παπαληγούρα. H αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται συναισθήματα και δυνατές στιγμές, που έχει ζήσει, υπηρετώντας την υποκριτική τέχνη. Μιλάει για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τη στήριξη της οικογένειάς της και τον ρόλο που έπαιξε το επίθετό της στην καριέρα της.

Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την πολιτική; Πώς διαχειρίζεται τον φόβο της «έκθεσης»; Γιατί την συγκινούν ιδιαίτερα οι δραματικοί ρόλοι; Επίσης, μιλάει με ενθουσιασμό για την Επίδαυρο και εξηγεί για ποιο λόγο δέχτηκε, αμέσως, την πρόταση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, για τη θεατρική παράσταση «Το Σώσε». Τέλος, θυμάται πώς κατέληξαν με την Ιωάννα Παππά να γίνουν από «αδελφές»… συννυφάδες και εξηγεί γιατί με τα παιδιά και τον σύζυγό της ζει την πιο ωραία πραγματικότητα.

 

 

Read More

And More