Αναστάσιος Ράμμος: Οι φωτογραφίες με τη σύντροφό του από την πρώτη τους Πρωτοχρονιά ως ζευγάρι

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Αναστάσιος Ράμμος τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ζάνα Μαλίκη, με την οποία ο τραγουδιστής είναι σε σχέση τους δυο τελευταίους μήνες, είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο video clip του που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Αναστάσιος Ράμμος άλλωστε δε θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρτενέρ για το νέο του music video αφού η αγαπημένη του είναι ηθοποιός.

Η Ζάνα Μαλίκη στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε του βήμα και επιλογή και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε τον χρόνο μαζί, αφού η σύντροφος του τραγουδιστή βρέθηκε στο πλευρό του, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Ράμμος ανήρτησε τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του.

«Εσίμωσέ μου κι ήκουσα πάλι τη μυρωδιά τζη που ‘ναι γεμάτη έρωντα , δίκταμο και νεράτζι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αναστάσιος Ράμμος.

Read More

And More