Αναστάσης Κολοβός: Ο «Μάκης Ζούβας» γίνεται ο κακός στη θεατρική παράσταση Όλιβερ Τουίστ! [pics,vid]

Αναστάσης Κολοβός: Ο «Μάκης Ζούβας» γίνεται ο κακός στη θεατρική παράσταση Όλιβερ Τουίστ! [pics,vid] | tlife.gr

Ο Αναστάσης Κολοβός μπορεί να έγινε διάσημος ως Μάκης Ζούβας στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και να συνεχίζει τις περιπέτειές του με την Σύλβιά του αλλά χθες μεταμορφώθηκε στον κακό Μπιλ Σάικς τον βοηθό του ανελέητου κακοποιού Φάγκιν, ο οποίος παιδεύει τον … Όλιβερ Τουίστ! H μεταμόρφωση έγινε για τις ανάγκες της φωτογράφισης για τη παράσταση που θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου στο θέατρο Λαμπέτη! 

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος

Έτσι λοιπόν ο Αναστάσης με όλο το θίασο που αποτελείται από αξιόλογους ηθοποιούς, φωτογραφήθηκαν με τα κοστούμια τους και κάνουν συνέχεια πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα!

Δες φωτογραφίες και βίντεο

Λίγα λόγια για την παράσταση που θα παίζεται κάθε Κυριακή από πρώτη Δεκεμβρίου και καθημερινές για τα σχολεία

Το κλασσικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς θα παρουσιαστεί τη φετινή χειμερινή σεζόν 2019-2020 στον πιο όμορφο ιστορικό και ανακαινισμένο θεατρικό χώρο της Αθήνας, στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ. Την ιστορία του μικρού ήρωα μεταφέρει θεατρικά και σκηνοθετεί η δημοφιλής δημιουργός ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεκαπέντε γνωστοί, καταξιωμένοι αλλά και νέοι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συντελεστών ,υπέροχα σκηνικά από το Μιχάλη Σδούγκο, μαγευτικές μουσικές και κοστούμια εποχής ντύνονται με 3D ANIMATION και συνθέτουν ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Με τα σημαντικά και τόσο επίκαιρα μηνύματα του Ντίκενς μέσα από το ορφανό παιδί που τελικά επιλέγει να διατηρήσει την καλοσύνη και την ηθική του. Μέσα σ’ έναν άδικο κόσμο όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν στην απόλυτη φτώχεια σε μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων. Ο Ντίκενς στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας δείχνοντας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και πως η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα, αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας μπορούν να διασωθούν ακόμη και σ’ ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικής ανισότητας.

Πρωταγωνιστούν:
Νίκος Ζιάγκος, Αναστάσης Κολοβός, Μάριος Σέρτζιο Μπούσι, Κώστας Ρωμαίος, Φανή Παρλή, Γιάννης Χριστοφάνης, Κατερίνα Ταπέ, Γιώργος Λουρωτός, Απόστολος Μαλεμπιτζής, Τζούλια Σπυροπούλου, Δέσποινα Κασσιώτη, Χρήστος Γιαννακάκος, Νίκος Παππαδάκης, Δέσποινα Χαριάτη

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Ο μικρός ορφανός Όλιβερ βρίσκεται σ’ ένα άθλιο ίδρυμα στην Αγγλία του 19ου αιώνα, όταν τολμάει να ζητήσει λίγο παραπάνω φαγητό από τον ελάχιστο άνοστο χυλό του, τιμωρείται και διώκεται από το σκληρό πανούργο επίτροπο Μπάμπλ.
Έτσι βρίσκεται από το ορφανοτροφείο στους δρόμους του Λονδίνου εξαθλιωμένος και νηστικός. Δεν αργεί να ενταχθεί σε μια ομάδα μικρών κακοποιών που την εκμεταλλεύεται ο πονηρός και ανελέητος Φάγκιν. Ύστερα όμως από μια ληστεία συνειδητοποιεί ότι θέλει μια καλύτερη και έντιμη ζωή και αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα της μητέρας του…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ιστορία: Κάρολος Ντίκενς
Θεατρική Μεταφορά – Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Σκηνογράφος: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ
Μουσική επένδυση: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ
Πρωτότυπη μουσική τραγουδιών: ΔΑΦΝΗ ΛΑΙΜΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Κινησιολογία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Κοστούμια: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ
Φωτισμοί & 3D ANIMATION: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ
Ειδικές κατασκευές: ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ
Μαλλιά- make up: ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
Δ/νση παραγωγής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτέλεση Παραγωγής: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

READ more