Αναστάσης Ροϊλός: Η σύντροφός του Εριέττα Μανούρη τον απόλαυσε στο θέατρο – Φωτογραφίες

Ο Αναστάσης Ροϊλός πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ενώ αυτή την περίοδο συμμετέχει και στην θεατρική παράσταση «Γυάλινος Κόσμος», όπου έκανε χθες πρεμιέρα στο θέατρο Αλκυονίς.

Το θεατρικό έργο, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης, παρουσιάστηκε όπως ακριβώς φτιάχτηκε, με τους περιορισμούς του Covid-19, όπου οι ηθοποιοί δεν μπορούν να αγγίξουν ο ένας τον άλλο.

Φυσικά από την πρεμιέρα του ηθοποιού, δεν έλειπε και η σύντροφός του Εριέττα Μανούρη. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία αυτή τη σεζόν συμμετέχει στον Σασμό, καμάρωσε τον Αναστάση Ροϊλό στη θεατρική σκηνή και του χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη είναι ζευγάρι για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και δεν έχουν κανέναν πλέον λόγο να το κρύβουν!

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Γυάλινος Κόσμος –ίσως το αντιπροσωπευτικότερο έργο του συγγραφέα που με τη δραματουργία του σημάδεψε τη μεταπολεμική Αμερική–, γράφτηκε το 1944. Πρόκειται για έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου. Το έργο είναι μια ανάμνηση.

Ο Τομ θυμάται στιγμές της οικογενειακής του ζωής. Η πληκτική δουλειά του σε μια αποθήκη υποδηματοποιίας, έχει συνθλίψει τα όνειρά του. Η Λόρα, η αδερφή του, αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν μικρόκοσμο από γυάλινα ζωάκια. Η Αμάντα, η μητέρα τους, ελπίζει πως τα παιδιά της θα ζήσουν όπως η ίδια δεν κατάφερε ποτέ.

Ο Τζίμ, ένας επισκέπτης στον οποίο στηρίζουν όλες τις ελπίδες τους, θα τους απογοητεύσει.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More