Αναστάσης Ροϊλός: Όλα όσα δεν ξέρεις για τον κούκλο «Νικηφόρο» από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Οι «Άγριες Μέλισσες» αναμφίβολα μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον τη φετινής σεζόν και όχι άδικα, με τους πρωταγωνιστές της να κλέβουν τις εντυπώσεις. Μετά, το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού, μάλιστα για τον Σέργιο (Ανδρέα Κωνσταντίνου), ο ρομαντικός Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός) φαίνεται να είναι από τους πιο αγαπητούς ρόλους της σειράς.

Ο Νικηφόρος Σεβαστός είναι ρομαντικός, επαναστάτης και ο βενιαμίν της οικογένειας των Σεβαστών. Διαφέρει από όλους, αφού επιλέγει να λύνει τις διαφορές του με λογική και διάλογο. Έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει μοντέρνες ιδέες. Του αρέσει η κοσμική ζωή, έχει εκλεπτυσμένα γούστα ενώ, ταυτόχρονα, είναι μορφωμένος. Επιστρέφει στο χωριό με αφορμή τον γάμο του αδελφού του Σέργιου με την Ελένη και τελικά βρίσκεται στην κηδεία του. Αυτό θα ανατρέψει μια για πάντα τα σχέδιά του να γυρίσει στο Παρίσι και να κυνηγήσει μία καριέρα ως συγγραφέας.

Αναγκάζεται να υποταχθεί στο θέλημα του πατέρα του και να μείνει κοντά του. Καταφέρνει όμως να του θέσει αυστηρούς όρους. Ο Νικηφόρος ζητά να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις με τον τρόπο που θεωρεί ο ίδιος σωστό και κυρίως να δεχτούν ως γυναίκα του, την  Ασημίνα, την κοπέλα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η οργή και η άρνηση των γονιών του μοιάζουν απροσπέλαστα εμπόδια, αλλά η θέληση και το πείσμα του θα αποδειχθούν πανίσχυρα όπλα.

Ποιος είναι όμως, ο πρωταγωνιστής των Άγριων Μελισσών

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος του τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο, το χοροθέατρο και τον κινηματογράφο. Του αρέσει η ξιφασκία και ασχολείται ενεργά- από το 2011- με το συγκεκριμένο άθλημα ως μέλος της ομάδας  του Γ. Σ. Ηρακλής.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως στο «Ντα» του ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου, στο «This Is war» της H. Μόσχοβιτς, στην «Ιφιγένεια στην χώρα των Ταύρων» του Ευριπίδη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ στην Επίδαυρο, στο «Δον Ζουάν» του Μολιέρου πάλι από το ΚΘΒΕ.

Επίσης έκανε το μονόλογο «Insenso» του Δημήτρη Δημητριάδη και τον «Σιμιγδαλένιο» με το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Στέλλας Μιχαηλίδου.

Ο Ανάστασης Ροϊλός σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου – Σχολή Καλών Τεχνών, ΑΠΘ και παρακολούθησε εργαστήρια με τον Θ. Τερζόπουλο και T. Suzuki (Toga-Mura, Ιαπωνία). Σεμινάρια σύγχρονου χορού/κίνησης με τους RootlessRoot, την Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου, Nikolai Karpov, Amalia Bennet, ψυχοδράματος με τον Αντώνη Λιοδάκη, Theatre of the Oppressed με τον Adrian Jackson.

Στον κινηματογράφο μερικές από τις μικρού μήκους που έχει συμμετάσχει είναι: «Αστάρτη», «Yawth», «Νόμος 9023», «Συνάψεις», «White Collar», «The Activists», «Τι πήγε στραβά», και μεγάλου μήκους «Κακή Αρχή», «Ghost@net», «Ψυχή Βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη.

Read More

And More