Αναστολή θεατρικής παράστασης στην Αθήνα λόγω κορονοϊού

Ο κορονοϊός έχει καταφέρει να αλλάξει τη ζωή μας και τα μέτρα πρόληψης κάνουν τον περισσότερο κόσμο να αποφεύγει τις συναθροίσεις. Ανάμεσα σε αυτές και το θέατρο όπου ήδη αρκετά από αυτά βλέπουν τους θεατές να μειώνονται…

Πρίν από λίγο η υπεύεθυνη επικοινωνίας του θεάτρου Αλάμπρα μας ενημέρωσε ότι λόγω κορονοϊού, αναστέλλονται οι παραστάσεις του “Ξενοδοχείον ο Παράδεισος” στο οποίο συμμετείχαν:  Γιώργος Παρτσαλάκης, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Φλωκατούλας, Τζένη Διαγούπη, Βασίλης Κούκουρας, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτης Καρμάτης, Νένα Δρογγίτη, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Μαρίνα Μάλλιου και ο Παντελής Καναράκης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής;

Εκ μέρους της ALHAMBRA ART THEATRE PRODUCTIONS σας ενημερώνουμε ότι

Λόγω των ιδιαίτερα δυσάρεστων εξελίξεων των τελευταίων ημερών – «κορονοϊός» – σε συνδυασμό με τον φόβο του κοινού για συναθροίσεις σε δημόσιους χώρους, οδηγεί και τα θέατρα (μεταξύ άλλων) σε μαζικές ακυρώσεις εισιτηρίων. Θέατρο όμως δίχως Θεατές δεν υπάρχει. Με λύπη μας αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και το κοινό μας, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις παραστάσεις του “Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος”. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και συνιστούμε ψυχραιμία! το Θέατρο ήταν και θα είναι πάντα ζωντανό !!!

Read More

And More