Αναταράξεις στην κοσμική Αθήνα από εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών!

Αναταράξεις στην κοσμική Αθήνα είναι δυνατόν να δημιουργήσει η εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κρυσταλλικής κοκαΐνης και «Έκσταση» τύπου MDMA, καθώς οι δυο από τους συλληφθέντες είχαν έντονη νυχτερινή ζωή και επαφές στα σαλόνια τις πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την Δίωξη Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, στα χέρια του κυκλώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.500 κιλά MDMA, ένα καθαρά συνθετικό ναρκωτικό πιο ισχυρό από την κοκαΐνη και με επίδραση παρόμοια με αυτή του «Έκσταση», ενώ συνελήφθησαν ένας Ελληνικής καταγωγής 43χρονος Γερμανός υπήκοος οποίος διατηρεί αλυσίδες καταστημάτων σε μεγάλες πόλης τις Γερμανίας, μια 40χρονη καλλονή που έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα σε χρηματοκιβώτιο στο διαμέρισμα της στην Ν. Σμύρνη κι ένας 40χρονος παλιός γνώριμος των Αρχών οποίος το 2010 είχε συλληφθεί μαζί με διάσημο άνδρα μοντέλο οποίος εκείνη την εποχή μεσουρανούσε στης πασαρέλες τις Αθηναϊκής μόδας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα τις Δίωξης τα ναρκωτικά εισήγαγε με άγνωστο τρόπο στην Ελληνική επικράτεια ο επιχειρηματίας από την Γερμανία, που φιλοξενούνταν στην πολυτελή του κατοικία του ο 40χρονου στο Κεφαλάρι, οποίος μάλιστα πλήρωνε ενοίκιο 1.600 Ευρώ το μήνα για να απολαμβάνει και την ιδιωτική πισίνα τις μονοκατοικίας.
Για την διακίνηση του ναρκωτικού στα κλαμπ που διασκεδάζει η νεολαία στο κέντρο τις Αθήνας και τις παραλιακής το κύκλωμα χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια» έναν Αλβανό υπήκοο κι έναν Έλληνα συνεργό του.
Διάβασε λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ του Newsit

Read More

And More