Ανατροπή στο Big Brother! Δεν θα είναι live η σημερινή πρεμιέρα – Τι συνέβη; [pics,video]

Μαγνητοσκοπημένη θα είναι τελικά η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Βig Brother.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ, επιθυμώντας να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, χωρίς τεχνικά λάθη και θέλοντας να προστατέψουν τον κεντρικό παρουσιαστή Xάρη Βαρθακούρη, ο οποίος δεν έχει ακόμα την απαιτούμενη εμπειρία του live, επέλεξαν να γυρίσουν το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μια μέρα πριν.

Το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 19:00, άρχισε η «μαμούθ» σε διάρκεια μαγνητοσκόπηση, η οποία ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα.

Ο παρουσιαστής του Big Brother, πριν αρχίσει το γύρισμα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram κι έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους το καμαρίνι του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και το δικό του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εγγραφής, ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσίασε τους 17 συμμετέχοντες και τους οδήγησε στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother μετά από 20 χρόνια. O ρόλος του θα είναι καταλυτικός στο ριάλιτι και ανυπομονούμε να τον δούμε σήμερα το βράδυ στις 21:00.

To TLIFE εξασφάλισε πλάνα από τα ολοκαίνουργια στούντιο ΚΑΠΑ 2, στο Μαρκόπουλο, όπου βρίσκεται το σπίτι του… Μεγάλου Αδερφού.

Read More

And More