Αναβάλλεται η πρεμιέρα του prime-time του Mega !

Τελικά δεν λέει να τελειώσει φέτος η… αναμονή μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας των νέων τηλεοπτικών προγραμμάτων που μας έχουν ετοιμάσει τα κανάλια όσο αφορά στο prime-time τους, για την σεζόν 2011-2012 ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι λόγω κρίσης, έχει πέσει… “κούρεμα” στην σεζόν και κοντεύουμε να φτάσουμε αισίως τον Νοέμβρη και ακόμα βραδινή πρεμιέρα δεν έχουν δει τα ματάκια μας, έχουν αρχίσει και οι αναβολές.

Με άλλα λόγια; Αμάν κάναμε μέχρι τόσο το Mega, όσο και ο ΑΝΤ1 μας ενημερώσουν πως το prime time τους θα παρουσιαστεί συνολικά από τις 7 Νοεμβρίου και μετά και αίφνης είχαμε αναβολές. Απ ΄ότι έφτασε χθες αργά στα αυτιά μου, έχουμε αλλαγή τηλεοπτικών σχεδίων στο στρατόπεδο του Μega.

Βλέπετε, επειδή οι Megaλικοί δεν προκάμουν μέχρι τις 7 του μήνα να είναι καθόλα έτοιμοι για πρεμιέρα, αποφάσισαν την αυλαία του prime-time τους, τελικά να την τραβήξουν στις 14 ! Τώρα αυτό που απομένει, είναι να δούμε για το αν την ίδια απόφαση – από πλευράς στρατηγικής – αποφασίσει να ακολουθήσει και ο ΑΝΤ1 !

Και να σκεφτείτε ότι περί τα μέση του Δεκέμβρη, δηλαδή, μόλις έναν μήνα μετά, θα ξανά παίσει παραδοσιακά η τηλεοπτική αυλαία λόγω εορτών, για να ανοίξει και πάλι τέλη Γενάρη, αρχές Φλεβάρη, όπου θα σημάνει και η έναρξη του β ΄μέρους της σεζόν 2011-2012 και αφού ουσιαστικά το πρώτο μέρος της χρονιάς θα έχει ολοκληρωθεί με… έναν μήνα πρόγραμμα !

Γι ΄αυτό σας λέω, εδώ έχουμε να κάνουμε με τρελό… κούρεμα και μάλιστα ; Φλου… Φλου τηλε-αρτιστίκ !

Read More

And More