Αναβλήθηκε η Εβδομάδα Μόδας του Los Angeles!

Αναβλήθηκαν η Εβδομάδα Μόδας του Los Angeles και όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού. Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας του Λος Άντζελες που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου μέσω email ανακοίνωσαν ότι όλες οι επιδείξεις μόδας συλλογών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 στο Majestic Downtown και στο Petersen Automotive Museum ακυρώνονται.

“Αναβάλλουμε την Εβδομάδα Μόδας του Los Angeles λόγω των συνεπειών του κορονοϊού, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των σχεδιαστών, των επισκεπτών και του προσωπικού μας είναι πρωταρχικής σημασίας. Όπως και πολλοί άλλοι οργανισμοί, θα προσπαθήσουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση, τις επόμενες εβδομάδες” ανέφερε εκπρόσωπος στο THR.

Η Εβδομάδα Μόδας του Los Angeles διεξάγεται από το 2010 με τη στήριξη της δημοτικής αρχής και της πολιτείας της Καλιφόρνια σε μία προσπάθεια στήριξης της αναπτυσσόμενης κοινότητας καλλιτεχνών και σχεδιαστών που αποτελούν μέρος της πολιτιστικής αναγέννησης της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ