Ανδρεανή Τσάφου: Οι πρώτες δηλώσεις της στο TLIFE μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού

Μανούλα για τρίτη φορά έγινε η Ανδρεανή Τσάφου πριν λίγες ημέρες και η ευτυχία της δεν περιγράφεται!

Η πρώην Playmate έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της Παύλο και ο ερχομός του τρίτου τους παιδιού ολοκλήρωσε την ευτυχία τους! Το ζευγάρι έχει ακόμη δύο γιους και σίγουρα δεν περίμενε να έρθει στη ζωή και ο… τρίτος!

Λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι με το νεογέννητο μωράκι της, η Ανδρεανή Τσάφου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο TLIFE. Η ευτυχισμένη μανούλα περιέγραψε τις πρώτες στιγμές αφού μπήκε στο μαιευτήριο αλλά και τα πρώτα συναισθήματα που κυριάρχησαν με το που έφερε στη ζωή τον γιο της…

«Όλα κύλησαν ομαλά, ήταν η τρίτη γέννα και δεν είχα αντιληφθεί αρχικά ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή. Μπήκα στο μαιευτήριο χωρίς να είμαι σίγουρη για το εάν το μωρό ήταν έτοιμο να βγει. Φυσικά με κράτησαν εκεί. Σε αυτή τη γέννα όλα κύλησαν πιο ήρεμα, ήταν η τρίτη γέννα και το σώμα μου σίγουρα ήταν πιο προετοιμασμένο. Οι πόνοι ωστόσο και τα έντονα συναισθήματα, κυριάρχησαν.

Είναι αγοράκι και από την στιγμή που γεννήθηκε και το έχω δίπλα μου, κάθε πόνος και ταλαιπωρία της γέννας, ξεχνιέται. Το όνομα που θα πάρει ο τρίτος μας γιος είναι Δημήτρης» εξομολογήθηκε η Ανδρεανή Τσάφου.

Όσον αφορά στη βάφτιση του νεογέννητου γιου της, η ευτυχισμένη μανούλα αποκάλυψε: «Έχουμε βρει και τη νονά μας την Τάμτα Μαστοράκη, την οποία γνωρίσατε κι εσείς, μέσω του My Style Rocks όπου και συμμετείχε. Θα βαφτίσει τον Δημήτρη μαζί με ένα συγγενικό πρόσωπο του συζύγου μου, όπου θα είναι οι δύο νονοί.

Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα, μέχρι την βάφτιση έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμη δίπλα στο νέο μέλος της οικογένειάς μας».

Read More

And More