Ανδρέας Ανδρεόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: «Το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή»

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και την Κατερίνα Νινιού και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε: «Όταν έκανα τον Τίμο Δράκο στη Λάμψη υπήρξε μια διαφωνία καλλιτεχνικού επιπέδου με τον Νίκο Φώσκολο. Αρκετά χρόνια αργότερα με ζήτησαν ξανά ο Νίκος Φώσκολος με τον γιο του, πήγα και δουλέψαμε μια χαρά. Είχα δεχτεί πολλές ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, υπήρξαν πολλές στιγμές που θαυμάστριες ξέφυγαν από τα όρια, έχω δεχτεί και επιθέσεις».

«Είχαν έρθει φίλες μου ηθοποιοί να μου πουν ότι τους την έπεσε κάποιος του χώρου, έχω ακούσει πολλά τέτοια. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Πολλά από αυτά τα γνώριζα, αλλά δεν φανταζόμουν ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έφταναν ως εκεί. Για το Δημήτρη Λιγνάδη το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή, αλλά για τον Φιλιππίδη όχι. Γενικά δεν ήταν πολύ καλά τα πράγματα για τον Λιγνάδη», παραδέχτηκε ο Ανδρεάς Ανδρεόπουλος στην εκπομπή.

«Υπήρξε μια περίοδος που κλείστηκα σε εμένα, μίλησα εκεί που έπρεπε και πήρα την αγωγή μου, πλέον συνεχίζω την ενδοσκόπηση μόνος μου. Ο Κώστας Κόκλας ήταν ευεργέτης μου, έχει μεγάλη καρδιά και στάθηκε δίπλα μου στα δύσκολα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Read More

And More