Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Το δημοσίευμα για σχέση και οι πληροφορίες του TLIFE για τις κοινές εμφανίσεις

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δήμητρα Σιγάλα και τον Ανδρέα Λοβέρδο να βρίσκονται σε σχέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», ο Ανδρέας Λοβέρδος και η δημοφιλής ηθοποιός (με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία, στη Βαρκελώνη) Δήμητρα Σιγάλα, αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβουν τον έρωτά τους έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης που προστάτευαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα πρόσφατα οι δυο τους έκαναν επίσημη δημόσια εμφάνιση, κατά τη διάρκεια του αναστάσιμου δείπνου στο υπερπολυτελές εστιατόριο πεντάστερου ξενοδοχείου στη Ρόδο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Δήμητρα Σιγάλα (που πέρυσι τη βλέπαμε στη σειρά του Alpha «Ο γιατρός» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη), σύμφωνα τις πληροφορίες της «Espresso», απόλαυσαν τις διακοπές του Πάσχα -από τη Μεγάλη Πέμπτη έως την Τετάρτη μετά το Πάσχα- φιλοξενούμενοι από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.

Τo TLIFE επικοινώνησε με τη Δήμητρα Σιγάλα, η οποία δεν θέλησε να απαντήσει τίποτα στις ερωτήσεις για το εν λόγω δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ωστόσο δεν το διέψευσε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πολιτικός και η ηθοποιός πριν από το Πάσχα διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου έχουν απαθανατιστεί σε κοινά στιγμιότυπα, ενώ πριν από λίγο καιρό εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν χέρι χέρι τη βόλτα τους στη Μητροπόλεως. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164