Φαίη Σκορδά για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου τραγούδησε… Θοδωρή Μαραντίνη στο αυτοκίνητό της και το βίντεο συζητήθηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Μαϊου, σε συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές. Μία από αυτές ήταν και το Fay’s Time, με τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει τη δική της τοποθέτηση επί του θέματος.

Αρχικά, η Μάρτζυ Λαζάρου σχολίασε ότι με αυτό το στόρι, η παρουσιάστρια μάς έκανε να αναρωτηθούμε αν είναι σε πολύ καλό σημείο οι σχέσεις της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, παρά τη δικαστική διαμάχη που συνεχίζεται.

«Επειδή παρακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram πάρα πολύ, το τελευταίο διάστημα σίγουρα ανεβάζει 2-3 τραγούδια από το αυτοκίνητο και είναι πραγματικά απολαυστική και φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της. Και στα καλύτερά του ένας άνθρωπος είναι για εμένα όταν αισθάνεται καλά ο ίδιος. Όχι επειδή επαγγελματικά σου έχει γίνει κάτι καλό, όχι για τα προσωπικά. Αυτή η χαρά που βγάζει και η ηρεμία δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς και για άσχημους λόγους που της έχουν συμβεί. Είναι πιο ενεργή στο Instagram, έχει όρεξη, ανεβάζει τραγούδια» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.

«Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, αυτό ήταν ότι δεν την πειράζει πια ούτε αυτό το κομμάτι και δεν τη στενοχωρεί όπως παλιά. Εγώ αυτό θα έπαιρνα σαν μήνυμα. Δε μπορεί να μην δεν σκέφτεσαι τα λόγια. Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164