Ανδρέας Λοβέρδος: Σπάνια εμφάνιση με τους γιους του στο γήπεδο!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει υπάρξει βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, αρνήθηκε να ψηφίσει το δεύτερο Μνημόνιο τον Φεβρουάριο του 2012 και από το 2015 είναι βουλευτής με το κόμμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Το 2014 στην κυβέρνηση Σαμαρά διορίστηκε υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Είναι παντρεμένος με την Πηνελόπη Παπαϊωάννου, η οποία ασχολείται με την αγιογραφία και μάλιστα διατηρεί εργαστήριο αγιοργαφίας και ζωγραφικής. Πριν από αυτό, υπήρξε αεροσυνοδός για αρκετά χρόνια εφόσον ήταν στην Ολυμπιακή από το 1993 μέχρι το 2009. Μαζί της έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία– αν ήταν στο χέρι του – δεν θα ήθελε ν’ ασχοληθούν με την πολιτική. Η Μαργαρίτα γεννιέται ένα χρόνο μετα το γάμο, ενώ το 2004 γεννιέται ο Ρωμανός-Νικόλαος και το 2005 ο Δημήτρης-Παύλος. Μένουν όλοι μαζί στην Νέα Ερυθραία.

Μία από τις αγαπημένες του συνήθειες, κυρίως με τους γιους του, είναι να πηγαίνει στο γήπεδο και ν’ απολαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό.Έτσι πρόσφατα βρέθηκαν στο ΣΕΦ και είδαν τον αγώνα Ολυμπιακός – Anadolu Efes, με την ομάδα τους να κερδίζει.

Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More