Ανδρέας Μανωλικάκης: «Με έχουν σημαδέψει με όπλο μέσα στο σπίτι μου»

Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μανωλινάκης κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/5 στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μέσα σε όλα, αφηγήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μια ιστορία από τη νεανική του ηλικία που του έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μέχρι και σήμερα.

«Από το Παρίσι πήγα στη Νέα Υόρκη, με την Πάολα μέναμε μαζί, κάποια στιγμή χωρίσαμε. Όταν μιλάω για την Πάολα είναι να μιλάω σαν ένα οικογενειακό μου πρόσωπο. Η ιστορία με τους γκάνγκστερ έγινε αφότου χωρίσαμε… Έμενα σε ένα δίπατο διαμέρισμα στην Αστόρια μόνος μου. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου κάνανε κάτι γελάκια, κάτι αστεία…Κάποια στιγμή μου κάνανε και 1-2 τηλέφωνα που μου είπαν ότι έχουν ένα δέμα για μένα. Φαντάστηκα ότι θα είναι κάτι που το στέλνει η μάνα μου.

Με πήραν και τρίτη φορά και τους είπα ότι μου έχουν πει για το δέμα αλλά δε μου το έχουν στείλει και με ρώτησαν αν θα είμαι στο σπίτι το Σάββατο. Παρασκευή βράδυ κοιμήθηκα 5 το πρωί, είχε έρθει μια φίλη μου από το Κάνσας. Ξυπνάμε κάποια στιγμή κατά τις 12-1, ανοίγω την κουρτίνα, και με το που ανοίγω την κουρτίνα, ακούω το κουδούνι…

Ρώτησα ποιον είναι, μου είπε από το ταχυδρομείο, και με το που ανοίγω την πόρτα μου κολλάει το πιστόλι στο κεφάλι, κάνω πίσω, κλείνει η πόρτα και συνεχίζει να έχει το πιστόλι στο κεφάλι. Μου είπε να ανέβουμε πάνω…» περιέγραψε ο Ανδρέας Μανωλινάκης.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μανωλινάκης περιέγραψε την αντίδραση που είχαν οι αστυνομικοί όταν πήγε να καταγγείλει το περιστατικό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164