Ανδρέας Μικρούτσικος: Αντιδράσεις σε διαδίκτυο και τηλεόραση, μετά τις δηλώσεις για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον νεανικό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη και την πρώτη τους γνωριμία.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Και όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα. Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα.

Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας» – Δες ΕΔΩ ολόκληρες τις δηλώσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος – «Πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του περιοδικού ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε στον αέρα του Alpha και μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα στην οποία βρίσκεται καθημερινά.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω…» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο» τόνισε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανδρέας Μικρούτσικος – Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για την Όλγα Τρέμη

Μέσα σε λίγες ώρες, οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών, με παρουσιαστές και δημοσιογράφους να αντιδρούν στον τηλεοπτικά αέρα.

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Mega Καλημέρα, σχολίασε για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Θεωρώ ότι ένας άντρας, ένας κύριος δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση, μετά από τόσα χρόνια να αναφέρει τέτοιες λεπτομέρειες, τις οποίες εμείς δεν τις έχουμε πει που αφορούν μια γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, έχει παιδιά, είναι σε μια άλλη κατάσταση. Το θεωρώ πολύ αρνητικό», ανέφερε, μεταξύ, άλλων.

Δανάη Μπάρκα

Παρουσιάζοντας απόσπασμα της συνέντευξης του Ανδρέα Μικρούτσικου, η παρουσιάστρια του Mega σχολίασε: «Αν αποστασιοποιηθούμε από τα πρόσωπα, δηλαδή αν ξεχάσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια σπουδαία ύπαρξη της ελληνικής τηλεόρασης που έχει αλλάξει τα πράγματα και έχει χαρίσει μόνο γέλια και χαρές.

Και αν ξεχάσουμε ποια είναι η κα. Τρέμη – που φαντάζομαι όντως τώρα θα τρέμει – που είναι μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες παρουσιάστριες της ενημέρωσης. Ως κοινωνικό φαινόμενο να το δούμε, η έκθεση πραγμάτων χωρίς τη συγκατάθεση φαντάζομαι και των δύο ανθρώπων. Αν υπήρχε η συγκατάθεση, δεν μας πέφτει λόγος», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Νίκος Μουτσινάς

Μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Όταν δώσεις γραπτή, λες “στείλ’το μου λίγο να δω”. Γιατί ο δημοσιογράφος γράφει προφορικό λόγο… Μετά κάπως τα μεταφέρει, μπορεί να υπάρχει θέμα με τη μεταφορά. Παρόλα αυτά, είναι στην ίδια εταιρία ρε παιδιά!»

«Δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άλλος άνθρωπος ότι αυτά που είπε δεν ήθελαν να μπουν; Το πήρε πάνω του… Το είδαμε. Το πήρε πάνω του αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Και μας είπε και το όνομα του δημοσιογράφου που δεν το ξέραμε. Μπράβο στον Ανδρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι ήταν», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Έλενα Χριστοπούλου

Με ανάρτησή της στο instagram, η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε για τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αν ήμουν στην θέση της, θα ήμουν η Όλγα Τρέ(μει). Κανιβαλισμός».

Δες παρακάτω μερικά από τα tweets για τον Ανδρέα Μικρούτσικο:

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More