Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκαλύψεις – φωτιά για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη – Ο έρωτας του για τη Σοφία και όσα του είπε για την επίμαχη φράση

Το Big Brother της νέας εποχής επέστρεψε και μαζί του και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Live στη σοφίτα», ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το ριάλιτι και τους πρωταγωνιστές του και προχώρησε σε αποκαλύψεις. 

Η συζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε και στο θόρυβο που ξέσπασε, μετά το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη: «Όλο το πολιτικό σύστημα πίεσε και κυρίως οι ανταγωνιστές, να κοπεί το Big Brother. Υπάρχουν μερικά πράγματα, κατ’αρχήν αυτή η φράση λέχθηκε στο live streaming, δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση. Μας έχει εγκαλέσει το ραδιοτηλεοπτικό, με ποια αρμοδιότητα. Ως τι; Βγήκε στο ραδιόφωνο ή βγήκε στην τηλεόραση;» υποστήριξε ο Ανδρέας. 

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, υπήρξε επικοινωνία με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη κι εκείνος του έδωσε τη δική του εκδοχή για την επίμαχη  φράση περί βιασμού, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων:  “Κοιτάξτε να δείτε τι μου είπε το παιδί και μάλλον έχει δίκιο. Μίλαγε με έναν από τους δύο δίδυμους κι έλεγαν, εκείνος μου το είπε εγώ δεν το ήξερα, ότι η παραγωγή τους είχε μοιράσει προφυλακτικά, μήπως συμβεί κάτι.

Και έλεγε ο Αντώνης: “αν συμβεί αυτό, θα αδειάσω το πακέτο”, εννοούσε τα προφυλακτικά. “Τώρα αν δεν κάτσει”, λέει κι εκείνη την ώρα είναι απέναντι του ο Θεσσαλονικιός, κοιτάζει τον «Χάος».  Και μου λέει: “πάω να πω χάος και αντί για χάος, για να είμαι εντός θέματος, λέω βιασμός”. Δηλαδή, έκανε και μιμήθηκε, στο στυλ του Χάος, έβαλε τη λέξη βιασμό,  επειδή μιλούσε για το σεξ. Έκλαιγε όταν μου το λέγε. Μου είπε: “σοβαρά σου μιλάω, στο λόγο της τιμής μου. Εκείνη τη στιγμή, αν ανοίξει το πλάνο, θα δεις ότι απευθύνομαι στον Πυργίδη”. Άρα, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ορεσίβιο, εκ Κρήτης, βιαστή. Έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές παιδί. Γιατί είσαι στην τηλεόραση, Μα κι αυτό το αστείο, πρόσεχέ το. Βούτηξε τη γλώσσα σου στο μυαλό σου. Έκανε ένα ατυχέστατο αστείο.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ακόμα πως ο Αντώνης, στην επικοινωνία που είχαν, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη. «Μου είπε λεπτομέρειες που δεν τις έχουμε δει. Μου είπε πως της έγραφε χαρτάκια, πως της άφηνε, μέσα στα ρούχα της, πραγματάκια. Μου είπε κλαίγοντας: «Ανδρέα, σου μιλάω ειλικρινά, αν μου έδιναν αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ και μου έλεγαν “πάρε αυτά τα χρήματα κι εξαφανίσου ή άσε τα λεφτά και μπες μέσα να πας να βρεις την Σοφία, να την αγκαλιάσεις να τη φιλήσεις, θα επέλεγα το δεύτερο». Είναι ερωτευμένος. Και ρωτάω, ποιός ερωτευμένος είναι το προφίλ του βιαστή, έστω και υποσυνείδητα. Άρα, για την κουβέντα που έκανα εκ των υστέρων, εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο, που δεν βουτάει τη γλώσσα του όταν μιλήσει».

Δες όσα είπε ο Ανδρέας:

Read More

And More