Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε όσο ήμουν στην εντατική»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο.

Ο παρουσιαστής, μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια της υγείας του, για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο μοναδικό πρόσωπο από την τηλεόραση που δεν του τηλεφώνησε, όσο βρισκόταν στην εντατική, την Ελένη Μενεγάκη.

«Από ένα σημείο και πέρα ερχόταν η Ελένη (Μαστραγγελή) και μου έλεγε “πήρε ο τάδε”, χαίρομαι, αλλά δεν είχα περιθώριο με αυτό που είχα τραβήξει και όλο αυτό που είχε συμβεί στα Τέμπη και μες στο μυαλό μου είχε πάρει τις διαστάσεις που σου λέω να κάθομαι και να χαζολογάω με τη χαρά ότι να, οι άνθρωποι νοιάζονται. Έχουν υπάρχει δύο – τρεις μέρες που από το πρωί μέχρι το βράδυ μου έλεγε ποιοι πήραν, από απίθανα πρόσωπα, από παντού και οι πάντες. Είναι απίστευτο» εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ρούλα Κορομηλά, πήρε κατευθείαν και μίλησε και ενδιαφέρθηκε. Από την τηλεόραση πήρα όλου με τους οποίους έχω έναν λόγο. Δεν κάνω προσκλητήριο για να δώσω εύσημα ή να πουλήσω ενοχές σε κάποιους. Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε, αλλά προφανώς έχει τον λόγο του από μια απλή κουβέντα που είχα πει από τον Alpha και το Dream Show, και τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη. Προφανώς έχει δική της σήμανση και δικούς της λόγους».

Read More

And More