Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του

Τη δική του τηλεφωνική παρέμβαση θέλησε να κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρεμιέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα¨ προκειμένου να ευχηθεί καλή αρχή στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της. 

Ο γνωστός παρουσιαστής που θα συμμετέχει στην εκπομπή, μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του καθώς υπάρχει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

“Ξεκινάει η καινούργια σεζόν, επανέρχομαι δριμύτερος. Είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς η οποία όχι απλώς δεν ξεχνιέται αλλά ανεξίτηλα είναι αποτυπωμένη επάνω μου και θα σας την αποδείξω. Η σύντροφός μου, η Έλενα έχει τραβήξει πάρα πολλά γιατί είναι τέτοια η φύση του προβλήματός μου που θέλω να κάνω κάτι… έχω ιδιοτυπίες που θα περάσουν, όταν περάσουν δε ξέρω πόσο θα πάρει, ελπίζω όχι πολύ. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι” ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ σε άλλο σημείο είπε:

“Η επιστροφή στον Alpha είναι μια πρόκληση. Αισιοδοξώ να βγω σύντομα και να ζήσουμε μαζί αυτή τη πρόκληση… Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν χρειάστηκε βρέθηκαν δίπλα μου όπως θα βρισκόταν η μάνα μου”

Read More

And More