Andriana Lima: Χέρι-χέρι με τον νέο σύντροφό της στο Νησί των Ανέμων! [pics]

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης για τους εκπροσώπους της διεθνούς showbiz! Ηθοποιοί, τραγουδιστές και μοντέλα επιλέγουν την χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με σκοπό να απολαύσουν τον ήλιο, την θάλασσα και την φιλοξενία μας. Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα top models που βρέθηκαν στις Κυκλάδες ήταν και η Adriana Lima! Το αγγελάκι της Victoria’s Secret, όμως, δεν ήρθε μόνο του στην Ελλάδα αλλά μαζί με τον νέο και άκρως γοητευτικό σύντροφό της.

Η σέξι Adriana διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον 37χρονο Τούρκο επιχειρηματία Emir Uyar και οι δυο τους επέλεξαν να ζήσουν τον έρωτά τους στην Μύκονο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στην παραλία λίγο πριν επιβιβαστούν σε πολυτελές σκάφος για να “οργώσουν” τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Ο Emir δεν άφησε λεπτό την 38χρονη καλλονή και οι δυο τους περπατούσαν χεράκι χεράκι καθ’ όλη την βόλτα τους στο κοσμοπολίτικο νησί. Το πανέμορφο μοντέλο είναι ερωτευμένο και δεν χωράει αμφιβολία γι’ αυτό!

Να σου υπενθυμίσουμε πως η Adriana Lima χώρισε σχετικά πρόσφατα από τον Τούρκο συγγραφέα Metin Hara! Ο νέος της σύντροφος, Emir Uyar είναι Αντιπρόεδρος της Permak Holdings Permak και Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ντομίνικα στην Τουρκία.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More