Ανδριάνα Μπάμπαλη: Παντρεύεται τον επί 15 χρόνια σύντροφό της – Όσα αποκάλυψε για τον γάμο τους!

Έτοιμη να παντρευτεί δηλώνει η Ανδριάνα Μπάμπαλη, αλλά όχι να χορέψει τον χορό του Ησαΐα, αφού ο γάμος της θα είναι πολιτικός. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια σχέσης, θα παντρευτεί τον αγαπημένο της μουσικό Άκη Κατσουπάκη, παρουσία του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

“Ο γάμος μας θα γίνει στην Αθήνα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, μέσα στο καλοκαίρι. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί και δεν θα ήθελα ο γάμος μου να πάρει τόση έκταση, γιατί είναι κάτι το προσωπικό”, αποκάλυψε η Ανδριάνα Μπάμπαλη στην Real Life.

Και μπορεί οι νύφες να αγχώνονται για τις λεπτομέρειες της τελετής, η Ανδριάνα, όμως, αυτό το διάστημα οργανώνει… περιοδεία. Αξίζει να σημειωθεί πώς το ζευγάρι είναι μαζί στη ζωή αλλά και στη δουλειά και έχει καταφέρει να ζει ευτυχισμένο. Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον αγαπημένο της και στη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Το μαζί είναι δρόμος” περιγράφει, κατά κάποιον τρόπο, και τη μακροχρόνια κοινή πορεία τους.

Read More

And More