Ανδρική υπόθεση πλέον η διεύθυνση επικοινωνίας στον ΣΚΑΙ!

Σε… ανδρική υπόθεση εξελίσσεται πλέον η διεύθυνση επικοινωνίας του ΣΚΑΙ! Η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις του Ομίλου του Φαλήρου περνούν στα πιο έμπειρα χέρια.

Περνούν στα χέρια του σερ της επικοινωνίας, Χάρη Γούλιου, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει δράση κι ένα είναι σίγουρο. Ο τομέας επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ΣΚΑΙ, γυρίζει σελίδα.

Ο Χάρης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι ένα από τα πιο γνωστά στελέχη του χώρου που έχουν καταφέρει να γράψουν πολλά πετυχημένα χιλιόμετρα στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Ο κύριος Χάρης Γούλιος ήταν το πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν πίσω από την διεύθυνση επικοινωνίας, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων του Mega. Κι έμεινε εκεί πιστός στο πόστο του μέχρι τέλους. Έμεινε εκεί να υπηρετεί με το ίδιο πάθος το Μεγάλο Κανάλι, χωρίς να επιλέξει να πηδήξει πρώτος από το πλοίο. Έμεινε εκεί πασχίζοντας για το καλύτερο και ελπίζοντας σε ένα θαύμα μέχρι τέλους. Δυστυχώς αυτό το θαύμα μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει!

Με τον Χάρη μας ενώνουν πολλά… Κυρίως; Πολλές αναμνήσεις και φυσικά ατελείωτη δουλειά. Ο Χάρης είναι ένας από τα ελάχιστα πρόσωπα του χώρου που εκτιμώ και σέβομαι βαθιά. Και τον εκτιμώ πρώτον γιατί είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, δεύτερον ακούραστος εργάτης και τρίτον; Αφοπλιστικά ειλικρινής και έντιμος. Και η ειλικρίνια και η εντιμότητα σε αυτό το μαγικό χώρο της τηλεόρασης είναι σπάνιο πράγμα.

Σιδεροκέφαλος Χάρη και σου εύχομαι τα καλύτερα να είναι μπροστά. Το αξίζεις!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Ο Χάρης Γούλιος αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ. Με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας ο Χάρης Γούλιος θα ενισχύσει τη δυναμική ομάδα του ΣΚΑΪ και θα συμβάλει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της εικόνας των μέσων του Ομίλου. Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ τού εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα…”

Read More

And More