Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη πριν λίγους μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά ενώ τον προσεχή Οκτώβρη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσουν και τη βάφτιση του γιου τους.
Μάλιστα, λίγους μήνες πριν τον γάμο τους, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης αποφάσισαν να μετακομίσουν σε νέο σπίτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ανδρομάχη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο μέσα από την καινούργια τους κατοικία, ενθουσιασμένη για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους.
«Μετακομίζουμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Βρήκα τυχαία ένα σπίτι φανταστικό, το έστειλα για πλάκα στον Γιώργο και τελικά μετακομίζουμε. Έχω τρελαθεί, μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα είμαστε στη φάση που είναι άδειο, καθαρό και θα μεταφέρουμε όλα μας τα πράγματα και θα τα βάλουμε σε σειρά. Τρέχουμε γιατί αργότερα δεν θα προλαβαίνουμε. Έχουμε δουλειές, έχουμε πρεμιέρες, έχουμε τα live μας, έχουμε έναν γάμο, οπότε το κάνουμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Ανδρομάχη στους διαδικτυακούς της φίλους.
@andromache_dim #tik_tok #fyp #moving #newhome #mpesfypgamw #foryoupage #happyathome #fy #family Unwritten – Natasha Bedingfield
«Ζω για τη στιγμή που θα μπει προτζέκτορας και σε αυτόν τον τοίχο θα βλέπουμε ταινία. Είμαστε στην ταράτσα τώρα και έχουμε την τύχη να υπάρχει αυτός ο τοίχος από πίσω ακριβώς. Δεν είναι τέλειο αυτό;», ανέφερε η τραγουδίστρια στη συνέχεια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.