Ανδρομάχη: Η ταλαντούχα τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με διάσημους φίλους της! [pics]

Την Ανδρομάχη Δημητροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, την άνοιξη του 2015. Καστανόξανθη, με αγγελικό πρόσωπο και βλέμμα που μαγνητίζει, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, αλλά ακόμα περισσότερο με την αγγελική φωνή της. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο μουσικό show του ΑΝΤ1 ήταν και το εισιτήριο για τη συνεργασία της με τον Νίκο Βέρτη. Στη συνέχεια πραγματοποίησε εμφανίσεις στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ δεν άργησε να κυκλοφορήσει και πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Δεν Μπορώ», από την Panik Records και την Criminal Music.

Και όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή… Πριν μερικές μέρες, η Ανδρομάχη επέστρεψε με νέο τραγούδι, που έγραψε ο Βασίλης Κουμεντάκος. Το νέο της single τιτλοφορείται «Να ‘Σουν Ψέμα» και πρόκειται για ένα κομμάτι με παραδοσιακά και ethnic στοιχεία που σημειώνει μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του. Μάλιστα, σύντομα θα ξεκινήσει τις φετινές της εμφανίσεις στο «Κέντρο Αθηνών», δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο.

Πριν μερικές μέρες, η ανερχόμενη τραγουδίστρια που “μαγεύει” με την φωνή της είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με διάσημους φίλους της στο Wish Theatre στο Περιστέρι. Φορώντας τα καλά της και το πιο λαμπερό χαμόγελό της, λοιπόν, τους υποδέχτηκε με ανεβασμένη διάθεση και διασκέδασε μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια τούρτα-υπερπαραγωγή που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Χρήστος Ζωτιάδης-Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Ανδρέας Τσαμπούκος-Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Zanis Knock Out-Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Βασίλης Κουμεντάκος-Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Πωλίνα Τριγωνίδου-Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More