Ανείπωτη τραγωδία για την μητέρα 10 παιδιών που έχασε τη ζωή της – Συνάδελφός της περιγράφει τις τελευταίες ώρες της

Ανείπωτη τραγωδία για την μητέρα 10 παιδιών που έχασε τη ζωή της – Συνάδελφός της περιγράφει τις τελευταίες ώρες της | tlife.gr

Στο πένθος έχουν βυθιστεί φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα μετά το θάνατο της άτυχης Μαρίας που έφυγε από τη ζωή μετά από σύγκρουση με νταλίκα. Η 43χρονη Μαρία, ήταν μητέρα 10 παιδιών – που οι ηλικίες τους ξεκινούν από τα 22 έτη με το τελευταίο να είναι 2 μηνών – μαία στο επάγγελμα και έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγες μέρες, επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά από την δουλειά της.

Συγγενείς και φίλοι μιλούν με λόγια αγάπης για αυτήν την γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά, την οικογένεια, αλλά και την βοήθεια στους συνανθρώπους της. Συνάδελφος και φίλης της, μάλιστα, μίλησε στην Tatiana Live, για τις τελευταίες στιγμές της άτυχης Μαρίας στο μαιευτήριο, όπου έμεινε ως αργά για να βοηθήσει μια γυναίκα να γεννήσει.

«Η Μαρία άφησε ένα μεγάλο κενό πίσω της. ήταν ένας άνθρωπος φωτεινός και βαθιά αληθινός. Τα λόγια είναι λίγα, φτωχά για να μιλήσει κανείς για τη Μαρία. Η Μαρία ζούσε μέσα στην αγάπη και στην προσφορά», αναφέρει η συνάδελφός της.

Δες το Video από την εκπομπή Tatiana Live:

 

READ more